Saltar al contenido principal

Blog del sitio

Κυριακή προεδρία εκλογές προώθηση ιστοσελίδων Μαλβίδες: Πρώτος σε ψήφους με 46,66% ο πρώην πρόεδρος Νασίντ

Κυριακή προεδρία εκλογές προώθηση ιστοσελίδων Μαλβίδες: Πρώτος σε ψήφους με 46,66% ο πρώην πρόεδρος Νασίντ

seo κατασκευή eshop τιμέσ Βολος για eshop Βολος προώθηση κοστοσ κατασκευησ eshop Βολος ιστοσελίδων Την Κυριακή οι δημιουργια eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος επαναληπτικές δημιουργια eshop Βολος εκλογές

..."

Μαλβίδες: Πρώτος σε ψήφους με 46,66% ο πρώην πρόεδρος Νασίντ προώθηση ιστοσελίδων

Την Κυριακή οι επαναληπτικές εκλογές

Ο πρώην πρόεδρος και ηγέτης του Δημοκρατικού κόμματος των Μαλδίβων Μοχάμεντ Νασίντ εξασφάλισε το 46,66% της ψήφου με καταμετρημένα τα ψηφοδέλτια σε 472 από τα 475 εκλογικά τμήματα κατά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθησαν στη νησιωτική αυτή χώρα το Σάββατο.

Αυτή ήταν μια ύστατη προσπάθεια να διασωθεί η Δημοκρατία η οποία αμαυρώθηκε από κατηγορίες χειρ τουρισμότουρισμός εξαρτάται από τη σταθερότητα.

Ωστόσο, ο Νασίντ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει απόλυτη πλειοψηφία. Σύμφωνα με την Εκλογική Επιτ ροπή της χώρας, ο κυριότερος αντίπαλος του Νασίντ, ο υποψήφιος του Προοδευτικού κόμματος των Μαλδίβων Αμπντουλάχ Γιαμίν, εξασφάλισε το 29,88%, ενώ ο μεγιστάνας των τουριστικών θερέτρων και υποψήφιος του κόμματος Τζουμχούρι, ο Κασίμ Ιμπραχίμ, το 23,46%.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι Μαλδίβες επιχειρούν να εκλέξουν νέο ηγέτη τους τελευταίους μήνες. Ένας πρώτος γύρος προεδρικών εκλογών διεξήχθη στο νησί στις 7 Σεπ Τεμβρίου αλλά το Ανώτατο δικαστήριο τον ακύρωσε εξαιτίας παρατυπιών που σημειώθηκαν. Νέες εκλογές ορίστηκαν για τις 19 Οκτωβρίου οι οποίες όμως αναβλήθηκαν εξαιτίας μιας αντιπαράθεσης ανάμεσα στα αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα για την έγκριση των ψηφοδελτίων.

Η Εκλογική Επιτ ροπή έχει προγραμματίσει επαναληπτικές εκλογές για την Κυριακή, αλλά η διεξαγωγή τους μπορεί να καθυστερήσει.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα του 2008, ένας νέος πρόεδρος πρέπει να εκλεγεί έως τις 11 Νοεμβρίου, καθώς η θητεία του νυν προέδρου λήγει. Το Σύνταγμα δεν προβλέπει προσωρινή προεδρία και η χώρα μπορεί να βυθιστεί στο χάος σε περίπτωση κενού εξουσίας.

προώθηση ιστοσελίδων Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

προώθηση ιστοσελίδων Elle Macpherson: Είναι «το κορμί» και στα 49 της

Μπορεί να υπερηφανεύεται ακόμα για τις αναλογίες της που έκαναν να μεσουρανήσει στο χώρο της μόδας

Μπορεί σε λίγους μήνες να κλείσει το 50στο έτος της ηλικίας της, όμως οι αναλογίες του κορμιού της Elle Macpherson, που την έκαναν διάσημη στις πασαρέλες και στο χώρο της μόδας, είναι ακόμα… στη θέση τους!

 

Η πανύψηλη καλλονή από την Αυστραλία μοιάζει να είναι περήφανη για το σώμα που έχει καταφέρει να διατηρήσει και έτσι δε δίστασε να φορέσει ένα μαύρο και αποκαλυπτικό μαγιό κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Μαιάμι, μαζί με το δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Jeffrey Soffer την περασμένη εβδομάδα.

 

Δείχνοντας την αγάπη της στο μαύρο, η Elle φόρεσε ένα μπικίνι που τόνιζε το μπούστο της. Από πάνω φόρεσε ένα μαύρο τοπ, ενώ ένα καπέλο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ήταν τα αξεσουάρ που ολοκλήρωναν το look της. Όσο για το κορμί της; Είναι σαφές γιατί η Macpherson δεν έχει πρόβλημα να τη «συλλάβει» ο φακός με τόσα λίγα ρούχα – το κορμί της θα το ζήλευαν και κατά πολύ νεότερές της.

 

Η Elle έχει διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ από τότε που είπε το μεγάλο «ναι» στον επιχειρηματία real estate.

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο νησί των Φίτζι στα μέσα Ιουλίου, σύμφωνα με το περιοδικό People. «Ήθελαν να το κρατήσουν μυστικό. Είναι πολύ χαρούμενοι και πάρα πολύ ερεωτευμένοι».

 

Η τελετή έγινε μπροστά από περίπου 15 άτομα μέσα σε μια βίλα στο πολυτελές Laucala Resort στα νησιά Φίτζι, σύμφωνα με τα όσα είπε εκπρόσωποε του ξενοδοχείου στο WHO.

article-2416020-1BB62B44000005DC-838_634x671.jpg

article-2416020-1BB630BA000005DC-803_634x769.jpg

article-2416020-1BB631AE000005DC-969_634x474.jpg

article-2416020-1BB631BE000005DC-293_634x859.jpg

article-2416020-1BB62FBC000005DC-20_634x800.jpg

article-2416020-1BB63487000005DC-362_634x834.jpg

article-2416020-1BB62C66000005DC-601_634x459.jpg

article-2416020-1BB637BF000005DC-712_634x832.jpg

article-2416020-1BB62FAF000005DC-825_634x514.jpg

 article-0-1BB62B24000005DC-460_634x860.jpg

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.protothema.gr/world/article/326919/malvides-protos-se-psifous-me-4666-o-proin-proedros-nasid/

προώθηση ιστοσελίδων…

  • Share

Reviews

νερό ΟΤΕ βαμβάκι κατασκευη ιστοσελιδας  Θεραπεία με μέλι και λεμόνι για την ακμή

νερό ΟΤΕ βαμβάκι κατασκευη ιστοσελιδας Θεραπεία με μέλι και λεμόνι για την ακμή

κατασκευη ιστοσελιδας Τα σπυράκια είναι ίσως το πιο επίμονο πρόβλημα κάθε γυναίκας με λιπαρό δέρμα. Η απολέπιση, seo η......

Θεραπεία με μέλι και λεμόνι για την ακμή κατασκευη ιστοσελιδας Πώς να φτιάξετε τη μάσκα

Τα σπυράκια είναι ίσως το πιο επίμονο πρόβλημα κάθε γυναίκας με λιπαρό δέρμα.

Η απολέπιση, kataskeui istoselidwn η ενυδάτωση και η αναζωογόνηση είναι σημαντική για τον λιπαρό τύπο δέρματος, Digital marketing καθώς και μια κατάλληλη λύση για την θεραπεία της ακμής.

Κρατώντας το δέρμα μακριά από το μολυσμένο περιβάλλον, Digital marketing τα λιπαρά και χαμηλής ποιότητας make up, Κατασκευή Ιστοσελίδων θα το βοηθήσετε να μείνει υγιές χωρίς σπυράκια και άλλες ασθένειες που σχετίζονται με το δέρμα ή λοιμώξεις.

Το λεμόνι είναι η καλύτερη θεραπεία για το λιπαρό δέρμα. Ο χυμός λεμονιού περιέχει κιτρικό οξύ, e-commerce το οποίο μπορεί να εξουδετερώσει και να ελέγξει την έκκριση του λαδιού στο λιπαρό δέρμα. Έχει την ικανότητα να μειώνει αποτελεσματικά τα σπυράκια. Το οξύ σκοτώνει τα επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν ακμή, e-shop volos ενώ μειώνει και τις ουλές.

Το μέλι έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία της υγρασίας του δέρματος. Το μέλι δίνει ένα φυσικό λαμπερό δέρμα και βοηθά επίσης στη μείωση της ακμής.

Μάσκα με μέλι και λεμόνι για την ακμή

Πάρτε μία κουταλιά φρέσκο χυμό λεμονιού και την ίδια ποσότητα μελιού σε ένα καθαρό μπολ. Ανακατέψτε τα καλά. Το αποτέλεσμα θα είναι μια παχιά πάστα.

Απλώστε τη σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, Digital marketing αφού έχετε καθαρίσει το πρόσωπό σας πρώτα.

Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι βαμβάκι για να εφαρμόσετε το μείγμα σε όλο το πρόσωπο.

Αφήστε το μείγμα να δράσει για 15 έως 20 λεπτά.

Στη συνέχεια, e shop volos ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Πηγή: neadiatrofis.gr

κατασκευη ιστοσελιδας κατασκευη ιστοσελιδας Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτAppleApple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.

Mesa sto keimeno 1.jpg

Ο γνωστός πια «πονοκέφαλος», για την πάντα μυστικοπαθή εταιρεία από το Κουπερτίνο, Αυστραλός Sonny Dickson, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με όλο το υποσύστημα του επανασχεδιασμένου κεντρικού πλήκτρου, στην οποία διακρίνεται καλύτερα η θεωρούμενη από τους περισσότερους μικροκάμερα, σημειώνοντας πάντως ότι αυτή και μόνο η αλλαγή δεν επιβεβαιώνει ότι την ύπαρξη του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο macrumors.com, υποτίθεται ότι εικονίζεται η πίAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και φαίνεται η αλλαγή στο φλας, το οποίο πλέον θα είναι διπλό LED. Φήμες θέλουν σημαντικά βελτιωμένο και τον φωτογραAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια αναφορά, ίσως η Apple έχει χρησιμοποιήσει τον 13άρι αισθητήρα της Sony για την αναβαθμισμένη κάμερα του 5S.

Mesa%20sto%20keimeno%202.jpg

YouTube.com/embed/Q3rwLUhGqq4?rel=0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">

Σίγουρα ταχύτερος θα είναι AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone. H ανανεωμένη

εκδοχή της best seller συσκευής της Apple θα ενσωματώνει το τσιπ A7, με 1

Gb RAM και θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 Gb. Η οθόνη

είναι μάλλον βέβαιο ότι θα παραμείνει στις 4 ίντσες, παρά το γεγονός

ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple

πιεζόμενη από τον ανταγωνισμAppleApple.com/gr/iphone/">iPhones με οθόνη 6

ιντσών. Πιθανότατα, πάντως, μεγαλύτερης χωρητικότητας θα είναι η

μπαταρία του νέου μοντέλου, σε μια προσπάθεια της Apple να απαντήσει σε

ένα από τα συχνότερα αιτήματα των πελατών της.

Εκτος από τις γνωστές επιλογέAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S εικάζεται ότι θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε χρυσό-σαμπανιζέ.

Οσον

AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5C, αυτό λέγεται ότι θα έχει πλαστικό

κέλυφος, σε διάφορα χρώματα, όπως και τα νέα iPods. Ισως να ενσωματώνει

τον επεξεργαστή του 5 (Α6), να έχει κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel και

να είναι διαθέσιμο και σε έκδοση χωρητικότητας 8 Gb. ΥπολοAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone θα κοστίζει κάπου ανάμεσα στα 400 και 500 δολάρια.

Τέλος,

το επίσης ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της

Apple, το οποίο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο πρόσφατο συνέδριο

προγραμματιστών της εταιρείας, θα φέρει διάφορες ουσιαστικές και

σχεδιαστικές βελτιώσεις, θυμίζοντας περισσότερα – σύμφωνα με κάποιες

κακές γλώσσες – το ανταγωνιστικό Android της Google.

YouTube.com/embed/C-_ImY_Bcwg?rel=0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">

κατασκευη ιστοσελιδας Εμίλια Αράτα: Η γυμνή... ακροβάτης της Μέρκελ

Ποια είναι η 23χρονη χορεύτρια που άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Γερμανίδα καγκελάριο με το καυτό της σόου

Η γυναίκα - λάστιχο που έδωσε μία καυτή νότα στην προεκλογική συγκέντρωση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Ντίσελντορφ είναι διάσημη ακροβάτης και δικαίως, άφησε με το όνομα ανοικτό ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ.

Μόλις 23 ετών, η Εμίλια Αράτα έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τις ακροβατικές της ικανότητες αλλά και για τη γοητεία της. Έχει ψυχαγωγήσει την πριγκίπισσα Αννα και τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ έχει διακριθεί και σε ρεάλιτι, όπως στο βρετανικό Big Brother και το Super Talent.

emilia2.jpg

Προέρχεται από οικογένεια ακροβατών (επτά γενιές) και όλες τις φορές που επιδίδεται σε ακροβατικά, έχει στο πλευρό της τον αδερφό της, Βίκτορ.

Η αγαπημένη της ακροβατική στάση είναι να ισορροπεί στο λαιμό του αδερφού της, όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά.

emilcia1.jpg

Η Εμίλια γεννήθηκε το 1989 στο Μπιρμινγχαμ της Βρετανίας .Σε ηλικία έξι ετών, έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε τσίρκο. Σήμερα, όσοι θέλουν να την απολαύσουν από κοντά μπορούν να επικέφθούν το Palazzo Variety Show στο Βερολίνο, όπου η Εμίλια εμφανίζεται έξι φορές την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των επιδείξεών της σε τσίρκο, έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές, όμως τα τραύματά της δεν την πτοούν. Η μητέρα της, Κάρμεν, είναι εκπαιδεύτρα στο ριάλιτι του "Sky One", "Cιrque de Celebrite".

emilia.jpg

emilia3.jpg

κατασκευη ιστοσελιδας

source: http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/608196/therapeia-me-meli-kai-lemoni-gia-tin-akmi-/

κατασκευη ιστοσελιδας…

  • Share

{αστυνομία} αστυνομία {αστυνομία} κατασκευη ιστοσελιδας  Σκηνές φαρ ουέστ στην Αγιάσο της Λέσβου

{αστυνομία} αστυνομία {αστυνομία} κατασκευη ιστοσελιδας Σκηνές φαρ ουέστ στην Αγιάσο της Λέσβου

κατασκευη ιστοσελιδας Έναν ηλικιωμένο συνέλαβε η αστυνομία στην Αγιάσο της Λέσβο, ο οποίος φέρεται να πήγε έξω από το σπίτι του γαμπρού του και έριξε......

Σκηνές φαρ ουέστ στην Αγιάσο της Λέσβου κατασκευη ιστοσελιδας Συνελήφθη άνδρας που πυροβολούσε έξω από το σπίτι του γαμπρού του

Έναν ηλικιωμένο συνέλαβε η Αστυνομία στην Αγιάσο της Λέσβο, ο οποίος φέρεται να πήγε έξω από το σπίτι του γαμπρού του και έριξε πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ο ηλικιωμένος είχε προσωπικές διαφορές με το γαμπρό του.

κατασκευη ιστοσελιδας Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, Κατασκευή Ιστοσελίδων ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, Digital marketing διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, google business αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, e-commerce και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομικήδύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

Γερμανία: Κατασκευή Ιστοσελίδων Συνελήφθη ακροδεξιός που σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις

Έρευνες στα σπίτια κι άλλων υπόπτων που εμπλέκονται σε επιθέσεις εναντίον αντιεξουσιαστών

Στη σύλληψη ενός 23χρονου δεξιού εξτρεμιστή, e-commerce που φέρεται να σχεδίαζε επίθεση εναντίον πολιτικών του αντιπάλων, Κατασκευή Ιστοσελίδων πυροδοτώντας μία βόμβα που θα ήταν κατασκευασμένη από αεροπλανάκι-μινιατούρα, ζωσμένο με εκρηκτικά, προχώρησε η γερμανική Αστυνομία.

Ο συλληφθείς κατηγορείται πως υποκίνησε έναν άλλον άνδρα, 42 ετών, να κατασκευάσει τον εκρηκτικό μηχανισμό, όπως ανακοίνωσαν η Αστυνομία και η εισαγγελία της Στουτγάρδης. Ο άνδρας που συνελήφθη είχε συμμετάσχει στη διαδήλωση της αντιμεταναστευτικής ομάδας Die Rechte στις 31 Αυγούστου, κατά την διάρκεια της οποίας είχε πετάξει κροτίδες εναντίον ομάδας αντιεξουσιαστών που πραγματοποιούσαν αντιδιαδήλωση, προκαλώντας τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες σε βάρος δύο ακόμη υπόπτων, 22 και 24 ετών, που φέρονται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση. Έρευνες έχουν γίνει στα σπίτια τους, eshop volos που βρίσκονται στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρ Τεμβέργης.

Εξάλλου η Αστυνομία βρήκε εκρηκτικά υλικά, χημικά προϊόντα και πολλά αεροπλάνα μινιατούρες στο σπίτι του 42χρονου άνδρα, kataskeui istoselidwn που είναι γνωστός στον χώρο της άκρας δεξιάς. Ο άνδρας αυτός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

κατασκευη ιστοσελιδας

source: οικονομικα site http://www.newsbeast.gr/society/arthro/608597/skines-far-ouest-stin-agiaso-tis-lesvou/

κατασκευη ιστοσελιδας…

  • Share

πτώμα Ρόδο Ρόδο προώθηση ιστοσελίδων - Διεθνή - Φιλιππίνες: Εκατοντάδες οι νεκροί από τον τυφώνα

πτώμα Ρόδο Ρόδο προώθηση ιστοσελίδων - Διεθνή - Φιλιππίνες: Εκατοντάδες οι νεκροί από τον τυφώνα

προώθηση ιστοσελίδων Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, επαγγελματικη ιστοσελιδα Βολος άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, seo μαρκετινγκ Βολος Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Διεθνή - Φιλιππίνες: Εκατοντάδες οι νεκροί από τον τυφώνα προώθηση ιστοσελίδων Πάνω από 1.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην παράκτια πόλη Τακλομπάν και τουλάχιστον 200 στην επαρχία Σαμάρ εξαιτίας του τυφώνα Χαϊγιάν, ενός από τους χειρότερους τυφώνες, κατασκευη eshop μονοσ μου Βολος ο οποίος έπληξε τη χώρα, κατοχύρωση domain name Βολος δήλωσε σήμερα η Γκουεντολίν Πανγκ, γενική γραμματέας του Ερυθρού Σταυρού των Φιλιππίνων επικαλούμενη τις πρώτες πληροφορίες από τις ομάδες του Ερυθρού Σταυρού στις δυο αυτές περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από το χθεσινό πέρασμα του τυφώνα.

«Πάνω από 1.000 πτώματα εθεάθησαν στην Τακλομπάν. Στη Σαμάρ, οι νεκροί είναι τουλάχιστον 200», τόνισε η εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού σύμφωνα με την οποία συνεχίζεται η καταμέτρηση των θυμάτων στις περιοχές αυτές.

προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Σοκ στην Κρήτη: eshop κατασκευη Βολος Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, πωσ φτιαχνω ιστοσελιδα Βολος ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, καταχωρηση domain Βολος διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομικήδύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

Κρήτη: «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης

Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή - Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, website design & development Βολος στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.

Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ από τα Χανιά, κατασκευη ιστοσελιδασ τιμη Βολος ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr

προώθηση ιστοσελίδων

source: δημιουργία ιστοσελίδασ wordpress Βολος http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274896&catID=4

προώθηση ιστοσελίδων…

  • Share

Εκκλησία Σύλληψη Εκκλησία προώθηση ιστοσελίδων Ένταλμα σύλληψης για Ρώσο ιερέα που παρενόχλησε παιδιά στην Κω

Εκκλησία Σύλληψη Εκκλησία προώθηση ιστοσελίδων Ένταλμα σύλληψης για Ρώσο ιερέα που παρενόχλησε παιδιά στην Κω

προώθηση κατασκευη seo για eshop Βολος eshop μονοσ μου κατασκευή eshop τιμέσ Βολος kataskevi eshop Βολος Βολος ιστοσελίδων Γιατί μια επιχείρηση που εδρεύει στον Βόλο Ένταλμα kataskeyh eshop Βολος κατασκευή eshop τιμέσ Βολος σύλληψης seo για eshop Βολος kataskevi eshop Βολος για έναν 34χρονο κατασκευη eshop μονοσ μου Βολος ορθόδοξο ιερέα..."

Ένταλμα σύλληψης για Ρώσο ιερέα που παρενόχλησε παιδιά στην Κω προώθηση ιστοσελίδων

Ο ιερέας, ονόματι Gleb Grozovsky είναι ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση δύο κοριτσιών 9 και 12 ετών, τον Ιούνιο, στο νησί της Κω, σύμφωνα με τη rodiaki.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο 34χρονος ιερέας, κατηγορείται για παρόμοια αδικήματα και στην Αγία Πετρούπολη αλλά και στην περιφέρεια του Λένινγκραντ.

Ο κληρικός ο οποίος παλαιότερα υπηρετούσε σε εκκλησία χωριού στην περιοχή του Λένινγκραντ, διαπιστώθηκε ότι ήταν σύμβουλος του γενικού διευθυντή του κλαμπ ποδοσφαίρου Zenit της Αγίας Πετρούπολης.

Μάλιστα εκπρόσωπος του κλαμπ δήλωσε ότι ο ιερέας σπούδασε σε μία από τις εξειδικευμένες σχολές ποδοσφαίρου της πόλης όμως δεν κατέχει καμία θέση σε ποδοσφαιρική ομάδα.

Όπως είπε τον γνωρίζουν από το 2007 και έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Οι δικαστικές αρχές εξέδωσανένταλμα σύλληψης την περασμένη Παρασκευή για τον Grozovsky ο οποίος εκτιμάται ότι βρίσκεται στο εξωτερικό.

Οι κατηγορίες που το βαραίνουν επισύρουν ποινή φυλάκισης έως 20 χρόνια, ενώ όπως επισημαίνουν Ρώσοι αξιωματούχοι τα κρούσματα παιδεραστίας είναι σπάνια στους Ρώσους ορθόδοξους κληρικούς.

προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Elle Macpherson: Είναι «το κορμί» και στα 49 της

Μπορεί να υπερηφανεύεται ακόμα για τις αναλογίες της που έκαναν να μεσουρανήσει στο χώρο της μόδας

Μπορεί σε λίγους μήνες να κλείσει το 50στο έτος της ηλικίας της, όμως οι αναλογίες του κορμιού της Elle Macpherson, που την έκαναν διάσημη στις πασαρέλες και στο χώρο της μόδας, είναι ακόμα… στη θέση τους!

 

Η πανύψηλη καλλονή από την Αυστραλία μοιάζει να είναι περήφανη για το σώμα που έχει καταφέρει να διατηρήσει και έτσι δε δίστασε να φορέσει ένα μαύρο και αποκαλυπτικό μαγιό κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Μαιάμι, μαζί με το δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Jeffrey Soffer την περασμένη εβδομάδα.

 

Δείχνοντας την αγάπη της στο μαύρο, η Elle φόρεσε ένα μπικίνι που τόνιζε το μπούστο της. Από πάνω φόρεσε ένα μαύρο τοπ, ενώ ένα καπέλο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ήταν τα αξεσουάρ που ολοκλήρωναν το look της. Όσο για το κορμί της; Είναι σαφές γιατί η Macpherson δεν έχει πρόβλημα να τη «συλλάβει» ο φακός με τόσα λίγα ρούχα – το κορμί της θα το ζήλευαν και κατά πολύ νεότερές της.

 

Η Elle έχει διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ από τότε που είπε το μεγάλο «ναι» στον επιχειρηματία real estate.

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο νησί των Φίτζι στα μέσα Ιουλίου, σύμφωνα με το περιοδικό People. «Ήθελαν να το κρατήσουν μυστικό. Είναι πολύ χαρούμενοι και πάρα πολύ ερεωτευμένοι».

 

Η τελετή έγινε μπροστά από περίπου 15 άτομα μέσα σε μια βίλα στο πολυτελές Laucala Resort στα νησιά Φίτζι, σύμφωνα με τα όσα είπε εκπρόσωποε του ξενοδοχείου στο WHO.

article-2416020-1BB62B44000005DC-838_634x671.jpg

article-2416020-1BB630BA000005DC-803_634x769.jpg

article-2416020-1BB631AE000005DC-969_634x474.jpg

article-2416020-1BB631BE000005DC-293_634x859.jpg

article-2416020-1BB62FBC000005DC-20_634x800.jpg

article-2416020-1BB63487000005DC-362_634x834.jpg

article-2416020-1BB62C66000005DC-601_634x459.jpg

article-2416020-1BB637BF000005DC-712_634x832.jpg

article-2416020-1BB62FAF000005DC-825_634x514.jpg

 article-0-1BB62B24000005DC-460_634x860.jpg προώθηση ιστοσελίδων Αμαλιάδα: Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό αγοριού

Ο 31χρονος κατηγορείται πως αποπλάνησε το 13χρονο παιδί σε ξενοδοχείο της Πάτρας, τον Σεπτέμβριο του 2012

Σε πέντε χρόνια φυλάκιση, χωρίς αναστολή, και καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, καταδικάστηκε τη Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αμαλιάδας ένας 31χρονος από την περιοχή της Πάτρας, για τον βιασμό ενός 13χρονου αθίγγανου αγοριού.

Η απόφαση αυτή ελήφθη παρά την πρόταση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας ο 31χρονος να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια και να του επιβληθεί μεγαλύτερη χρηματική ποινή.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Πρωινή», ο κατηγορούμενος γνώριζε το ανήλικο αγόρι και την οικογένειά του, αφού το κατάστημα που διατηρούσε βρισκόταν κοντά στην περιοχή που ζούσε το παιδί.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, τον Σεπτέμβριο του 2012 οδήγησε τον ανήλικο σε ξενοδοχείο της Πάτρας, ισχυριζόμενος ότι το ίδιο το παιδί είχε ζητήσει να πλυθεί σε κάποιο μπάνιο, αφού είχε λερωθεί μετά από κάποιους αγώνες στους οποίους συμμετείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος, φέρεται να κατέθεσε ότι ο 31χρονος δεν τον βίασε, αλλά του ζήτησε να υποκύψει σε κάποιες σεξουαλικές προτάσεις. Σύμφωνα με υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι επισκέψεις του 31χρονου με το ανήλικο αγόρι ήταν δύο και την δεύτερη κάλεσαν την Αστυνομία, θεωρώντας ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.

Από την ιατροδικαστική έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι δεν υπήρξε βιασμός, ενώ σε αυτή την άποψη φέρεται κατέληξε και ο ψυχίατρος που εξέτασε τον ανήλικο, ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι δεν υπήρξε ασέλγεια, μια κατηγορία που όταν αφορά σε ανηλίκους εμπίπ ΤΕΙ στην κατηγορία του βιασμού.

Ο 31χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση και έχει ήδη εκτίσει έναν χρόνο.

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/367938/entalma-syllipsis-gia-roso-ierea-poy-parenohlise-paidia-stin-ko

προώθηση ιστοσελίδων…

  • Share

URL Κρήτη Κρήτη προώθηση ιστοσελίδων LIVE Σούπερ Λίγκα: ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 0-0 (17')

URL Κρήτη Κρήτη προώθηση ιστοσελίδων LIVE Σούπερ Λίγκα: ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 0-0 (17')

προώθηση ιστοσελίδων Από σημαντικές κατοχύρωση domain Βολος website development and seo προωθηση site Βολος λαθη Βολος marketing Βολος νίκες seo online marketing companies Βολος προέρχονται σχεδιασμος λογοτυπου τιμες Βολος οι δύο ηλεκτρονικό εμπόριο Βολος πρώτη σελίδα google Βολος ομάδες..."

LIVE Σούπερ Λίγκα: ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 0-0 (17') προώθηση ιστοσελίδων

Από σημαντικές νίκες προέρχονται οι δύο ομάδες

Πρεμιέρα στον πάγκο της ομάδας της Ηπείρου για τον Σάκη Τσιώλη, που αντικατέστησε τον Σάββα Παντελίδη.

Από σημαντικές νίκες προέρχονται οι δύο ομάδες. Αρχικά, οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει στους "Ζωσιμάδες" 1-0 του Πλατανιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη με σκορ 2-0 στην Κρήτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Ντε Βινσέντι

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Κεϊτά, Μπέριος, Στρούνα, Τσάβες, Γιάκος, Αυγενικού

 

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης

Στον πάγκο: Φερνάντες, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Μακουκούλα, Ζβασίγια, Όγιος, Νιμανί.

Πηγή: sport-fm.gr

προώθηση ιστοσελίδων Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτAppleApple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.

Mesa sto keimeno 1.jpg

Ο γνωστός πια «πονοκέφαλος», για την πάντα μυστικοπαθή εταιρεία από το Κουπερτίνο, Αυστραλός Sonny Dickson, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με όλο το υποσύστημα του επανασχεδιασμένου κεντρικού πλήκτρου, στην οποία διακρίνεται καλύτερα η θεωρούμενη από τους περισσότερους μικροκάμερα, σημειώνοντας πάντως ότι αυτή και μόνο η αλλαγή δεν επιβεβαιώνει ότι την ύπαρξη του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο macrumors.com, υποτίθεται ότι εικονίζεται η πίAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και φαίνεται η αλλαγή στο φλας, το οποίο πλέον θα είναι διπλό LED. Φήμες θέλουν σημαντικά βελτιωμένο και τον φωτογραAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια αναφορά, ίσως η Apple έχει χρησιμοποιήσει τον 13άρι αισθητήρα της Sony για την αναβαθμισμένη κάμερα του 5S.

Mesa%20sto%20keimeno%202.jpg

YouTube.com/embed/Q3rwLUhGqq4?rel=0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">

Σίγουρα ταχύτερος θα είναι AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone. H ανανεωμένη

εκδοχή της best seller συσκευής της Apple θα ενσωματώνει το τσιπ A7, με 1

Gb RAM και θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 Gb. Η οθόνη

είναι μάλλον βέβαιο ότι θα παραμείνει στις 4 ίντσες, παρά το γεγονός

ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple

πιεζόμενη από τον ανταγωνισμAppleApple.com/gr/iphone/">iPhones με οθόνη 6

ιντσών. Πιθανότατα, πάντως, μεγαλύτερης χωρητικότητας θα είναι η

μπαταρία του νέου μοντέλου, σε μια προσπάθεια της Apple να απαντήσει σε

ένα από τα συχνότερα αιτήματα των πελατών της.

Εκτος από τις γνωστές επιλογέAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S εικάζεται ότι θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε χρυσό-σαμπανιζέ.

Οσον

AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5C, αυτό λέγεται ότι θα έχει πλαστικό

κέλυφος, σε διάφορα χρώματα, όπως και τα νέα iPods. Ισως να ενσωματώνει

τον επεξεργαστή του 5 (Α6), να έχει κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel και

να είναι διαθέσιμο και σε έκδοση χωρητικότητας 8 Gb. ΥπολοAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone θα κοστίζει κάπου ανάμεσα στα 400 και 500 δολάρια.

Τέλος,

το επίσης ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της

Apple, το οποίο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο πρόσφατο συνέδριο

προγραμματιστών της εταιρείας, θα φέρει διάφορες ουσιαστικές και

σχεδιαστικές βελτιώσεις, θυμίζοντας περισσότερα – σύμφωνα με κάποιες

κακές γλώσσες – το ανταγωνιστικό Android της Google.

YouTube.com/embed/C-_ImY_Bcwg?rel=0" allowfullscreen=" ΕλλάδαΕλλάδας: Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Εργοτέλη, ο Ολυμπιακός ΕλλάδαΕλλάδας ο Παναθηναϊκός θα βρει τον Εργοτέλη, ενώ ο Ολυμπιακός το ΒόλοΒόλου- Παναχαϊκής στον πρώτο γύ ΕλλάδαΕλλάδας. Στην πρώτη φάση –σε νοκ άουτ αγώνες- υπάρχουν ομάδες της Football League, όπου μπήκαν στην κληρωτίδα ανάλογα με τον όμιλο που ανήκουν στο πρωτάθλημα (Νότιος, Βόρειος).

Οι σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας θα κάνουν την εμφάνισή τους στην δεύτερη φάση του θεσμού, σε διπλά παιχνίδια. Εκεί, λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο Εργοτέλη, ενώ το έτερο ζευγάρι που έγινε γνωστό είναι αυτό ανάμεσα σε Πλατανιά και Απόλλων Σμύρνης. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.protothema.gr/sports/article/326880/live-souper-liga-pas-giannina-ofi-0-0-17/

προώθηση ιστοσελίδων…

  • Share

νερό νερό αστυνομία κατασκευη ιστοσελιδας Δείτε καρέ-καρέ ένοπλη ληστεία στη Θεσσαλονίκη (Video)

νερό νερό αστυνομία κατασκευη ιστοσελιδας Δείτε καρέ-καρέ ένοπλη ληστεία στη Θεσσαλονίκη (Video)

κατασκευη ιστοσελιδας Δείτε το βίντεο e shop e shop volos volos από google οικονομικα site business την eshop volos κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου e-shop volos υγρών καυσίμων, οικονομικα site που έγινε στόχος ληστών e-shop volos χτες τα ξημερώματα."

Δείτε καρέ-καρέ ένοπλη ληστεία στη Θεσσαλονίκη (Video) κατασκευη ιστοσελιδας

 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο ληστής, φορώντας απλά ένα καπέλο, έστησε καρτέρι στον υπάλληλο του βενζινάδικου και αμέσως μόλις έφυγε ο τελευταίος πελάτης, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, μπήκε μέσα στο κατάστημα και με την απειλή όπλου με σιγαστήρα πήρε μεγάλο χρηματικό ποσό.

YouTube.com/embed/5lBM-xDBthM" frameborder="0" width="600" height="390" allowfullscreen="true">

Αρχικά, όταν τον εντόπισε ο υπάλληλος έξω από το κατάστημα και τον ρώτησε τι κάνει εκεί, ο δράστης απάντησε πως είχε πρόβλημα υγείας και πως χρειαζόταν λίγο νερό. Αφού μπήκε στο κατάστημα απείλησε τον υπάλληλο, λέγοντάς του να μην κουνηθεί και πως αν δεν του δώσει τα χρήματα θα ειδοποιήσει τους συνεργούς του που περίμεναν λίγο παρακάτω.

Αφού πήρε τα χρήματα, βγήκε με απόλυτη ψυχραιμία από το βενζινάδικο και έφυγε. Η Αστυνομία έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή: Seleo.gr

 

κατασκευη ιστοσελιδας κατασκευη ιστοσελιδας Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτAppleApple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.

Mesa sto keimeno 1.jpg

Ο γνωστός πια «πονοκέφαλος», για την πάντα μυστικοπαθή εταιρεία από το Κουπερτίνο, Αυστραλός Sonny Dickson, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με όλο το υποσύστημα του επανασχεδιασμένου κεντρικού πλήκτρου, στην οποία διακρίνεται καλύτερα η θεωρούμενη από τους περισσότερους μικροκάμερα, σημειώνοντας πάντως ότι αυτή και μόνο η αλλαγή δεν επιβεβαιώνει ότι την ύπαρξη του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο macrumors.com, υποτίθεται ότι εικονίζεται η πίAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και φαίνεται η αλλαγή στο φλας, το οποίο πλέον θα είναι διπλό LED. Φήμες θέλουν σημαντικά βελτιωμένο και τον φωτογραAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια αναφορά, ίσως η Apple έχει χρησιμοποιήσει τον 13άρι αισθητήρα της Sony για την αναβαθμισμένη κάμερα του 5S.

Mesa%20sto%20keimeno%202.jpg

YouTube.com/embed/Q3rwLUhGqq4?rel=0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">

Σίγουρα ταχύτερος θα είναι AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone. H ανανεωμένη

εκδοχή της best seller συσκευής της Apple θα ενσωματώνει το τσιπ A7, με 1

Gb RAM και θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 Gb. Η οθόνη

είναι μάλλον βέβαιο ότι θα παραμείνει στις 4 ίντσες, παρά το γεγονός

ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple

πιεζόμενη από τον ανταγωνισμAppleApple.com/gr/iphone/">iPhones με οθόνη 6

ιντσών. Πιθανότατα, πάντως, μεγαλύτερης χωρητικότητας θα είναι η

μπαταρία του νέου μοντέλου, σε μια προσπάθεια της Apple να απαντήσει σε

ένα από τα συχνότερα αιτήματα των πελατών της.

Εκτος από τις γνωστές επιλογέAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S εικάζεται ότι θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε χρυσό-σαμπανιζέ.

Οσον

AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5C, αυτό λέγεται ότι θα έχει πλαστικό

κέλυφος, σε διάφορα χρώματα, όπως και τα νέα iPods. Ισως να ενσωματώνει

τον επεξεργαστή του 5 (Α6), να έχει κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel και

να είναι διαθέσιμο και σε έκδοση χωρητικότητας 8 Gb. ΥπολοAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone θα κοστίζει κάπου ανάμεσα στα 400 και 500 δολάρια.

Τέλος,

το επίσης ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της

Apple, το οποίο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο πρόσφατο συνέδριο

προγραμματιστών της εταιρείας, θα φέρει διάφορες ουσιαστικές και

σχεδιαστικές βελτιώσεις, θυμίζοντας περισσότερα – σύμφωνα με κάποιες

κακές γλώσσες – το ανταγωνιστικό Android της Google.

YouTube.com/embed/C-_ImY_Bcwg?rel=0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">

Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομικήδύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

κατασκευη ιστοσελιδας

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/370111/deite-vinteo-apo-enopli-listeia-sti-thessaloniki

κατασκευη ιστοσελιδας…

  • Share

Πανεπιστημίου Παιδεία URL κατασκευη ιστοσελιδας Στο ΑΣΕΠ οι πρώτοι πίνακες των προς διαθεσιμότητα διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ

Πανεπιστημίου Παιδεία URL κατασκευη ιστοσελιδας Στο ΑΣΕΠ οι πρώτοι πίνακες των προς διαθεσιμότητα διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ

κατασκευη ιστοσελιδας Αφορούν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - google business Εστάλησαν ήδη e οικονομικα site e-commerce shop volos στο αρμόδιο eshop volos Τριμελές Ειδικό Κατασκευή Ιστοσελίδων Υπηρεσιακό Συμβούλιο

..."

Στο ΑΣΕΠ οι πρώτοι πίνακες των προς διαθεσιμότητα διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ κατασκευη ιστοσελιδας

Αφορούν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Εστάλησαν ήδη στο αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο

Από το Οικονομικό Πανεπίστημιο Αθηνών προέρχονται οι πρώτοι προσωρινοί πίνακες διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων προς ένταξη σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Οι προσωρινοί πίνακες που καταρτίστηκαν βάσει των ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέσ ΤΕΙλε η Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού του πανεπιστημίου, αναρτήθηκαν, ήδη, στην ιστοσελίδα της ανεξάρτητης αρχής. Οι πίνακες εστάλησαν, επίσης, στο αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο που θα καταρτίσει τους τελικούς πίνακες.

Υπενθυμίζεται ότι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ήταν από τα πρώτα που έσ ΤΕΙλαν τα σχετικά στοιχεία στο υπουργείο Παιδείας.

Δείτε τους πίνακες:

ΔΕ 3018 (προσωπικού Η/Υ), 

ΤΕ 2002 (διοικητικού λογιστικού), 

ΔΕ 3014 (διοικητικού γραμματέων), 

ΔΕ 3032 (τεχνικού), 

ΔΕ 3062 (διοικητικού λογιστικού), 

ΠΕ 1002 (διοικητικού οικονομικού).

κατασκευη ιστοσελιδας κατασκευη ιστοσελιδας Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

article-2416479-1BB8F638000005DC-67_634x445.jpg

BTluigECYAArQD-.png

κατασκευη ιστοσελιδας Η Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.

Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, στο 2013 Toronto Film Festival, καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.

Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε για συνέντευξη το Variety Studio, φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, όχι ιδιαίτερα κομψά, παπούτσια, και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», που, όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co. 

Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.

κατασκευη ιστοσελιδας

source: http://www.protothema.gr/greece/article/328423/sto-asep-oi-protoi-pinakes-ton-pros-diathesimotita-dioikitikon-upallilon-aei/

κατασκευη ιστοσελιδας…

  • Share

πληροφορίες πληροφορίες ΠΓΔΜ προώθηση ιστοσελίδων  Στόχος διαρρηκτών το αρχαιολογικό μουσείο των Σκοπίων

πληροφορίες πληροφορίες ΠΓΔΜ προώθηση ιστοσελίδων Στόχος διαρρηκτών το αρχαιολογικό μουσείο των Σκοπίων

δημιουργια eshop Βολος - https://xenofon.gr/ATHENS-000166-giati-mia-epichirisi-pou-edrevi-ston-volo-na-ftiaxi-e-shop.html; προώθηση ιστοσελίδων Περίπου 60 χρυσά αντικείμενα εκλάπησαν από την αποθήκη του αρχαιολογικού μουσείου στα Σκόπια. Ήταν τοποθετημένα σε κουτιά, καθώς επρόκειτο να μεταφερθούν στο νέο κτίριο του αρχαιολογικού μουσείου, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει στα τέλη του...

Στόχος διαρρηκτών το αρχαιολογικό μουσείο των Σκοπίων προώθηση ιστοσελίδων Εκλάπησαν δεκάδες χρυσά αντικείμενα

Περίπου 60 χρυσά αντικείμενα εκλάπησαν από την αποθήκη του αρχαιολογικού μουσείου στα Σκόπια. Ήταν τοποθετημένα σε κουτιά, καθώς επρόκειτο να μεταφερθούν στο νέο κτίριο του αρχαιολογικού μουσείου, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει στα τέλη του έτους.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, λίγο πριν τη μεταφορά τους, οι επιστάτες του μουσείου διαπίστωσαν ότι λείπουν αρχαιολογικά ευρήματα δια φόρων ιστορικών περιόδων, τα οποία είχαν βρεθεί σε διάφορους αρχαιολογικούς χώρους στην ΠΓΔΜ και κυρίως στο Ίσαρ - Μάρβιτσι, στο νότιο τμήμα της χώρας.

Οι αρχές του μουσείου κατήγγειλαν στην Αστυνομία της ΠΓΔΜ κλοπή εξαιρετικά πολύτιμων αρχαιολογικών ευρημάτων, ενώ το υπουργείο Εσωτερικών επιχειρεί να προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό των εκθεμάτων, που έχουν κλαπεί, καθώς και το πότε ακριβώς εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και ανακρίνει του υπαλλήλους του μουσείου που είχαν πρόσβαση στην αποθήκη δεδομένου ότι, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης του μουσείου.

«Η υπόθεση έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες και επί του παρόντος δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση. Ωστόσο, πριν την ολοκλήρωση της απογραφής των αντικειμένων, που εκλάπησαν, δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε την αξία τους» δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών της ΠΓΔΜ, Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα.

Ο διευθυντής του Μουσείου, Ντάρκο Κριζόφσκι, σημείωσε ότι το μουσείο φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία, κοστοσ κατασκευησ eshop Βολος ωστόσο δεν απάντησε στο ερώτημα εάν ήταν ασφαλισμένα τα αντικείμενα που «έκαναν φτερά».

προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Γιατί μια επιχείρηση που εδρεύει στον Βόλο Αντώνης Σαμαράς, κατασκευή eshop τιμέσ Βολος ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, κατασκευή eshop τιμέσ Βολος που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, seo για eshop Βολος κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, κατασκευή eshop Βολος ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, κατασκευή eshop τιμέσ Βολος για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

προώθηση ιστοσελίδων ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, seo για eshop Βολος όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/606498/stohos-diarrikton-to-arhaiologiko-mouseio-ton-skopion-/

προώθηση ιστοσελίδων…

  • Share

Πειραιά Λίμνη Πειραιά προώθηση ιστοσελίδων  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αυριανό Μαραθώνιο

Πειραιά Λίμνη Πειραιά προώθηση ιστοσελίδων Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αυριανό Μαραθώνιο

προώθηση ιστοσελίδων Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία για τον 31ο Διεθνή Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10.11.2013 από τις 09.00 ως τις 17.30 στην κλασική διαδρομή...

...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αυριανό Μαραθώνιο προώθηση ιστοσελίδων Ποιους δρόμους θα κλείσει η τροχαία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία για τον 31ο Διεθνή Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10.11.2013 από τις 09.00 ως τις 17.30 στην κλασική διαδρομή.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου 5 χλμ. από το Παναθηναϊκό Στάδιο (εκκίνηση στις 08.00), ιστοσελιδεσ κατασκευη Βολος όπως και αγώνας 10 χλμ. από το ίδιο σημείο (εκκίνηση στις 09.05). Στις 09.20 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα δρόμου (1.000 μ.) Special Olympics Hellas ενώ στις 10.45 θα πραγματοποιηθεί αγώνας παιδιών (1.000 μ.).

Γι' αυτό τον λόγο θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της μαραθώνιας διαδρομής, στους δήμους Μαραθώνα, Ραφήνας-Πικερμίου, κατασκευή website Βολος Παλλήνης, Παιανίας, Αγίας Παρασκευής, Χολαργού-Παπάγου, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Αθηναίων:

1. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων

- Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την αφετηρία μέχρι την οδό Κάτω Σουλίου (Αγία Μαρίνα) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 06.00 - 11.50, συμπεριλαμβανομένης της οδού Μαραθωνομάχων (είσοδος, έξοδος και περιφερειακή οδός του Τύμβου Μαραθώνα).

- Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την οδό Κάτω Σουλίου έως τη Λεωφ. Διονύσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 07.30 - 13.30.

- Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Διονύσου ως την οδό Φλέμινγκ (διασταύρωση Ραφήνας) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08.00 - 15.10.

- Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την οδό Φλέμιγκ (διασταύρωση Ραφήνας) ως τη Λεωφ. Λαυρίου - Κλεισθένους (Σταυρός Αγίας Παρασκευής) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08.00 - 15.10.

- Έξοδοι της Αττικής Οδού, προς Ραφήνα και προς Παλλήνη, κατά τις ώρες 13.30 - 15.00.

- Λεωφ. Μεσογείων, στο τμήμα της από τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής ως τη Λεωφ. Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08.30 - 17.05.

- Λεωφ. Μεσογείων, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Κατεχάκη μέχρι τον Πύργο Αθηνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.45 - 17.30.

- Φειδιππίδου, στο τμήμα της από την οδό Μιχαλακοπούλου ως τη Λεωφ. Κηφισίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.45 - 17.30, με εξαίρεση τα ασθενοφόρα που κινούνται προς τα νοσοκομεία Παίδων Αθηνών.

- Θηβών, στο τμήμα της από την οδό Μ. Ασίας ως την οδό Λεβαδείας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Μεσογείων, κατά τις ώρες 07.45 - 17.30.

- Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Κηφισίας ως τη Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.45 - 17.30.

- Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Σινώπης μέχρι τη Λεωφ. Μεσογείων, κατά τις ώρες 07.45 - 17.30.

- Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου ως τη Λεωφ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, kataskevi istoselidas Βολος καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο κατά τις ώρες 07.00 - 17.30.

- Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο κατά τις ώρες 05.00 ως 17.30.

- Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βουλιαγμένης ως την οδό Ερατοσθένους στο ρεύμα ανόδου από τις 17.00 του Σαββάτου 9.11.2013 ως τις 17.30 της Κυριακής 10.11.2013.

- Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο κατά τις ώρες 05.00-17.30.

- Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τις 16.00 του Σαββάτου 9.11.2013 ως τις 17.30 της Κυριακής 10.11.2013.

- Λεωφ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 05.00 - 17.30.

- Ριζάρη, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας μέχρι τη Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά τις ώρες 07.00 - 17.30.

- Λεωφ. Βασ. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της από την οδό Ρηγίλλης μέχρι την οδό Ηρ. Αττικού, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τις 16.00 του Σαββάτου 9.11.2013 ως τις 17.30 της Κυριακής 10.11.2013.

- Λεωφ. Βασ. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Γεωργίου Β΄ ως την οδό Ρηγίλλης και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.00 - 17.30.

- Μελεάγρου, στο τμήμα της από την οδό Ησιόδου μέχρι τη Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, κατά τις ώρες 07.00 - 17.30.

- Κλεάνθους, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Γεωργίου Β΄ μέχρι τη Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, κατά τις ώρες 07.00 - 17.30.

- Ακαδημίας, στο τμήμα της από την οδό Κανάρη μέχρι τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας, κατά τις ώρες 07.00 - 17.30.

- Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.00 - 15.00.

- Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Αμαλίας μέχρι την οδό Βούρβαχη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.00 - 15.00.

- Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.00 - 15.00.

- Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.00 - 15.00.

- Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της, κατά τις ώρες 07.00 - 15.00.

- Σταδίου, στο τμήμα της από την οδό Αμερικής μέχρι την πλατεία Συντάγματος, κατά τις ώρες 07.00 - 15.00.

- πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.00 - 15.00.

- Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.00 - 15.00.

- Χαρ. Τρικούπη, στο τμήμα της από την οδό πανεπιστημίου μέχρι την οδό Ακαδημίας κατά τις ώρες 07.00 - 15.00.

- Ρήγα Φεραίου, στο τμήμα της από την οδό πανεπιστημίου μέχρι την οδό Ακαδημίας κατά τις ώρες 07.00 - 15.00.

2. Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές των παρακάτω οδών και λεω φόρων

Κατά τις 00.01 - 17.30 της Κυριακής 10.11.2013:

- Λεωφ. Δημοκρατίας, ιστοσελιδα κατασκευη Βολος στο τμήμα της από τη Λεωφ. Κάτω Σουλίου μέχρι το Μαραθώνα.

- Πανός, σε όλο το μήκος της.

- Λεωφ. Μεσογείων, σε όλο το μήκος της.

- Λεωφ. Βασ. Σοφίας, σε όλο το μήκος της.

- Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της.

- Λεωφ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της.

- Αρδηττού, σε όλο το μήκος της.

- Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Φειδιππίδου ως τη Λεωφ. Μεσογείων.

- Φειδιππίδου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας ως την οδό Μιχαλακοπούλου

- Αρχιμήδους, στο τμήμα της από πΛεωφ. Πλαστήρα ως την οδό Δικαιάρχου.

- Λεωφ. Παναθηναϊκού Σταδίου.

- Ευφορίωνος, σε όλο το μήκος της.

- Ερατοσθένους, στο τμήμα της από την οδό Ευτυχίδου ως τη Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου.

- Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.

- Ριζάρη, σε όλο το μήκος της.

- Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.

- πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της.

- Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της.

Κατά τις 08.00 - 15.00 της Κυριακής 10.11.2013:

- Λεωφ. Ανδρ. Συγγρού, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Αμαλίας ως την οδό Βούρβαχη.

- Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της.

3. Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από τη μαραθώνια διαδρομή κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:

- Λεωφ. Μαραθώνος & Διονύσου (Δήμου Μαραθώνα-Ν. Μάκρης).

- Λεωφ. Μαραθώνος & Αρτέμιδος - Φειδιππίδου (Δήμου Μαραθώνα-Ν. Μάκρης).

- Λεωφ. Μαραθώνος & Αγ. Μαρίνας (Δήμου Μαραθώνα-Ν. Μάκρης).

- Λεωφ. Μαραθώνος & Φλέμιγκ (Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου).

- Λεωφ. Μαραθώνος & Πατριάρχου Γρηγορίου - Εθνικής Αντιστάσεως (Δήμος Παλλήνης-Γέρακα).

- Λεωφ. Μαραθώνος & έξοδος Αττικής Οδού (Δήμος Παλλήνης-Γέρακα).

- Λεωφ. Μαραθώνος & Λεωφ. Λαυρίου - Κλεισθένους - Κυκλάδων (Σταυρός Δήμου Αγ. Παρασκευής).

- Λεωφ. Μεσογείων & Αγ. Ιωάννου - Ελπίδος - Χαλανδρίου (Δήμου Αγ. Παρασκευής).

- Λεωφ. Μεσογείων & 17ης Νοέμβρη - Ζωοδόχου Πηγής (Δήμων Χολαργού-Παπάγου και Χαλανδρίου).

- Λεωφ. Μεσογείων & Αγ. Ιωάννου Θεολόγου (Δήμου Χολαργού).

- Λεωφ. Μεσογείων & Παρίτση (Δήμου Ν. Ψυχικού).

- Λεωφ. Μεσογείων & Λεωφ. Δημοκρατίας (Δήμου Ν. Ψυχικού).

- Λεωφ. Μεσογείων & Λεωφ. Κατεχάκη (Αθήνα).

- Λεωφ. Μεσογείων & Μιχαλακοπούλου - Φωκίδος (Αθήνα).

- Λεωφ. Βασ. Σοφίας & Παπαδιαμαντοπούλου (Αθήνα).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι ανωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύναται να παραταθούν ή και να μειωθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγωνίσματος με ευθύνη των δοικούντων Αξιωματικών των εμπλεκομένων υπηρεσιών (ΥΤ Αθηνών - ΤΤ Αγ. Παρασκευής - Καισαριανής - Αττικής Οδού). Των παραπάνω απαγορεύσεων εξαιρούνται τα ΑστυνομίαΑστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του ΕΚΑΒ.

Λόγω των περιορισμών στην κυκλοφορία οι οδηγοί μπορούν να ακολουθούν τα παρακάτω ενδεικτικά εναλλακτικά δρομολόγια :

- Από Λιμάνι Ραφήνας προς Αθήνα, μέσω Αρτέμιδος (Λούτσας): dimiourgia site Βολος Λιμάνι Ραφήνας - Αριστερά Χρ. Σμύρνης - δεξιά Λεωφ. Καραμανλή - Λεωφ. Σπάτων - δεξιά περιφερειακός Δημάρχου Χρ. Μπέκα - δεξιά Λεωφ. Σπάτων - Αριστερά Θεοτοκοπούλου και στη συνέχεια:

Για Χαλάνδρι, Βριλήσσια κ.λπ.: Κόμβο Λεονταρίου - δεξιά Λεωφ. Λαυρίου - κάθετη διέλευση Σταυρού - Κλεισθένους κ.λπ.

Για Αγ. Παρασκευή, Χολαργό, Παπάγου, Ηλιούπολη κ.λπ.: Δεξιά Λεωφ. Λαυρίου - ΑριστεράΤρικάλων (πριν από τον κόμβο Σταυρού) - δεξιά Γραβιάς - δεξιά Αγ. Ιωάννου - Αριστερά Τασσοπούλου κ.λπ.

Για Νότια Προάστια: Κόμβο Λεονταρίου - Αριστερά Λεωφ. Λαυρίου - δεξιά Λεωφ. Κορωπίου / Βάρης κ.λπ.

- Από Μαραθώνα για βόρεια προάστια - Λιμάνι Πειραιά και Παναθηναϊκό Στάδιο: Μέσω οδού Δημοκρατίας - Αριστερά Λεωφ. Λίμνης Μαραθώνος - δεξιά Χελμού - Αριστερά Κρυονερίου - Αριστερά ΝΕΟ Αθηνών-Λαμίας - συνέχεια Λεωφ. Κηφισού κ.λπ.

- Από Νέα Μάκρη προς βόρεια προάστια: Μέσω Λεωφ. Διονύσου - Αγίου Πέτρου.

Οι πεζοί και οι ποδηλάτες δεν επιτρέπεται να διασχίζουν η να κινούνται στο οδόστρωμα κατά μήκος της μαραθώνιας διαδρομής, κατά τις ώρες που διεξάγεται ο αγώνας.

Ρυθμίσεις και το Σάββατο

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων (τελετή έναρξης και λαμπαδηδρομία) του 31ου Διεθνούς Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών, το Σάββατο από τις 12.00 ως τις 14.30 θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις εξής οδούς του Δήμου Μαραθώνα:

- Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της αφετηρίας της Κλασικής Διαδρομής και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα.

- Μαραθωνομάχων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί των οχημάτων που κατευθύνονται προς Μαραθώνα και προς το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, θα κινούνται μέσω των οδών: Φειδιππίδου - Αγίου Παντελεήμονος - Δημοκρατίας - Λεωφ. Κάτω Σουλίου.

Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

προώθηση ιστοσελίδων Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: κατασκευη σιτε Βολος «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

προώθηση ιστοσελίδων Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

xaris_alexiou_2a.jpg

xaris_alexiou_4.jpg

xaris_alexiou_3.jpg

xaris_alexiou_1.jpg

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/606262/kukloforiakes-ruthmiseis-gia-ton-auriano-marathonio/

προώθηση ιστοσελίδων…

  • Share