Saltar al contenido principal

Entrada del blog por Rusty Ingalls

Ρομάν Αμπράμοβιτς Παναθηναϊκός ΟΠΑΔ γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια  Χωρίς κόσμο με ΠΑΣ Γιάννινα

Ρομάν Αμπράμοβιτς Παναθηναϊκός ΟΠΑΔ γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Χωρίς κόσμο με ΠΑΣ Γιάννινα

παρακολουθηση https://detectiv.gr/ATHENS-000024-PARAKOLOUTHISI-KINITOY.html. γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Οριστικά χωρίς οπαδούς θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο καθώς η έφεση που είχε καταθέσει δεν έγινε αποδεκτή......

Χωρίς κόσμο με ΠΑΣ Γιάννινα γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Η έφεση που είχε καταθέσει ο ΠΑΟ δεν έγινε αποδεκτή

Οριστικά χωρίς οπαδούς θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο καθώς η έφεση που είχε καταθέσει δεν έγινε αποδεκτή.

Σήμερα η αρμόδια επιτ ροπή της ΕΠΟ έκανε γνωστή την απόφασή της για την έφεση που είχε καταθέσει η πράσινη ΠΑΕ κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Βάσει αυτής δεν κάνει αποδεκτή την έφεση του τριφυλλιού και η τιμωρία που είχε επιβληθεί μένει ως έχει…

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 55.000 ευρώ πρόστιμο για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: sport-fm.gr

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, απιστια παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, γραφεια ντετεκτιβ αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».

Πηγή:  sport-fm.gr

Θα συνεχίσει να «πετάει» με Emirates ο Ολυμπιακός

Την επέκταση της χορηγικής του συνεργασίας με την αεροπορική εταιρία  και για τη φετινή σεζόν ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Την επέκταση της χορηγίας της «Emirates» για μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να συνεργάζονται για έξι συνεχόμενα έτη με την αεροπορική εταιρία, ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα που προβάλλεται μέσω του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η Emirates, μοιχεια μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνουν την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2013 - 2014. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

source: μοιχεια http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/608332/horis-kosmo-me-pas-giannina/

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια…

  • Share

Reviews