Saltar al contenido principal

Entrada del blog por Xiomara Han

Ζήτησε να προσαρμόζεται στη βάση των ειδικών συνθηκών της οικονομίας της χώρας

Ζήτησε να προσαρμόζεται στη βάση των ειδικών συνθηκών της οικονομίας της χώρας

συντριβανι κηπου πρακτικερ Δημόσιο πετρινα τραπεζια εξωτερικου χωρου Κουβέλης URL πλακακι βοτσαλο πρακτικερ πετρες πηλιου πατήματα κήπου Κουβέλης: συντριβανια εξωτερικου χωρου πετρινα Να μειωθεί η βουλευτική αποζημίωση

πετρες πηλιου Ζήτησε να προσαρμόζεται πετρινο τραπεζι κηπου πλακακια σκαλας πρακτικερ στη βάση των ειδικών συνθηκών της οικονομίας της χώρας..."

Κουβέλης: Να μειωθεί η βουλευτική αποζημίωση πετρες πηλιου

Ζήτησε να προσαρμόζεται στη βάση των ειδικών συνθηκών της οικονομίας της χώρας

Το σχέδιο νόμου της Δημοκρατικής Αριστεράς για τη χρηματοδότηση των κομμάτων παρουσίασε ο κ. Φώτης Κουβέλης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του κόμματος το μεσημέρι της Τρίτης.

Στην εισηγητική του παρέμβαση ο κ. Κουβέλης είπε πως το πολιτικό σύστημα έχει παθογένειες και πρέπει να αλλάξει, για αυτό κKiaKiaristera.gr/">ΔΗΜΑΡ βασίζονται σε δύο άξονες: στην αυτονομία της πολιτικής και την ισότητα μεταξυ κομμάτων και υποψηφίων.

Ο κ. Κουβέλης πρό ΤΕΙνε την τροποποίηση της επιτ ροπής ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων με  μεγαλύτερες εξουσίες στην επιβολή κυρώσεων και ενημέρωση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου.

Στο σχέδιο νόμου, επιγραμματικά, προτείνονται οι παρακάτω αλλαγές:

- Σύνδεση του ύψους της τακτικής χρηματοδότησης με το δημόσιο έλλειμμα

- Μείωση της κρατικής χρηματοδότησης κατά 25%

- Μεταβολή των ποσοστών που αφορούν στην κατανομή της τακτικής χρηματοδότησης. ώστε να ενισχυθούν τα μικρότερα σχήματα

- Απαγορεύεται ο τραπεζικός δανεισμός

- Αυξάνεται η ιδιωτική χρηματοδότηση από το ίδιο πρόσωπο σε 20000 ευρώ

- Εισαγωγή υποχρεωτικών ρυθμίσεων, όπως να ορίζεται συγκεκριμένος οικονομικός υπεύθυνος

Όπως KiaKiaristera.gr/">ΔΗΜΑΡ είναι υπέρ της μείωσης της βουλευτικής Αποζημίωσης και ζήτησε να προσαρμόζεται στη βάση των ειδικών συνθηκών της οικονομίας της χώρας. Σχετικά μάλιστα χαρακτήρισε ως απαράδεκτο γεγονός την ειδική Αποζημίωση του βουλευτή για τη συμμετοχή του στις επιτροπές της Βουλής.

Επίσης πρό ΤΕΙνε την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, επειδή, όπως εξήγησε, ο κάθε πολιτικός πρέπει να ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη, όπως ο κάθε πολίτης, και όχι με τις διαδικασίες που προβλέπονται από τη σχετική διάταξη του Συντάγματος.

πετρες πηλιου Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork" allowfullscreen="" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" style="width: 640px; height: 480px;" itemprop="video" itemscope="" itemtype="http://schema.org/VideoObject" frameborder="0" height="480" width="640">

<span itemprop="name" content="Εργαζόμενοι κηποι σπιτιων της συντριβανια εξωτερικου χωρου πετρινα ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν πλακακια σαλονιου μοντερνα στον κηποσ με πετρεσ Πρ.Παυλόπουλο"></span>

<span itemprop="description" content=""></span>

<span itemprop="duration" content=""></span>

<span itemprop="thumbnail" content=""></span>

<span itemprop="width" content="640"></span>

<span itemprop="height" content="480"></span>

prok1.jpg

prok2.jpg

prok3.jpg

prok4.jpg

πετρες πηλιου ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

πετρες πηλιου

source: http://www.protothema.gr/politics/article/329657/kouvelis-na-meiothei-i-vouleutiki-apozimiosi/

πετρες πηλιου…

  • Share

Reviews