Saltar al contenido principal

Entrada del blog por Rae Cooper

Formula Formula Formula πετρες πηλιου  Άλλαξαν ελαστικά μόλις σε... 1,92 δεύτερα!

Formula Formula Formula πετρες πηλιου Άλλαξαν ελαστικά μόλις σε... 1,92 δεύτερα!

πετρες πηλιου Φωτιά πήραν οι μηχανικοί της Red Bull κατά τη διάρκεια του πιτ στοπ του Μαρκ Γουέμπερ στην πίστα «Circuit of the Americas» στο γκραν πρι των ΗΠΑ......

Άλλαξαν ελαστικά μόλις σε... 1,92 δεύτερα! πετρες πηλιου Παγκόσμιο ρεκόρ έκαναν οι μηχανικοί της Red Bull στο γκραν πρι των ΗΠΑ

Φωτιά πήραν οι μηχανικοί της Red Bull κατά τη διάρκεια του πιτ στοπ του Μαρκ Γουέμπερ στην πίστα «Circuit of the Americas» στο γκραν πρι των ΗΠΑ.

Οι μηχανικοί των «κόκκινων ταύρων» χρειάστηκαν μόλις 1.92 δεύτερα για να αλλάξουν τα τέσσερα ελαστικά του Αυστραλού πιλότου, κάνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Πηγή: sport-fm.gr

πετρες πηλιου πετρες πηλιου Κι όμως, θα του λείψει ο Γουέμπερ

Φέτελ: Το να προσπαθείς να καταλάβει τι κάνει είναι κάτι που σε κρατάει σε εγρήγορση

Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως πίσω από τα με γάλα μίση κρύβονται με γάλα πάθη…

Βέβαια στην περίπτωση των Σεμπάστιαν Φέτελ και Μάρκ Γουέμπερ δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πάθος, αλλά για μία σχέση που στηρίζονταν στον ανταγωνισμό, diakosmisi kipoy τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull τόνισε πως με την αποχώρηση του ομόσταβλού του από την Formula 1 θα του λείψει η κόντρα που είχαν εντός πίστας.

«Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για τη σχέση μου με τον Μαρκ, αλλά στο τέλος, πλακεσ εξωτερικου χωρου πρακτικερ αλλά όπως και να έχει ο ένας πίεζε πάρα πολύ τον άλλον και αυτό είναι κάτι που θα μου λείψει. Υπήρχαν δύο ή τρεις στροφές στις οποίες σχεδόν με ακουμπούσε. Το να προσπαθείς να καταλάβει τι κάνει είναι κάτι που σε κρατάει σε εγρήγορση», πατωμα εξωτερικου χωρου δήλωσε ο Φέτελ.

Πηγή: sport-fm.gr

πετρες πηλιου «Θα τελειώσει η κυριαρχία του Φέτελ»

Βέβαιος πως τα επόμενα πρωταθλήματα θα είναι πιο ανταγωνιστικά εμφανίστηκε o Έκλεστοουν

Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τη Formula 1 και το ενδιαφέρον του κόσμου ο πρωταθλητής να κρίνεται τόσο πρόωρα. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν χάνει ούτε το φετινό τίτλο, πλακακια εξωτερικου χωρου προσφορεσ αλλά το αφεντικό του πρωταθλήματος, Μπέρνι Έκλεστοουν, δηλώνει μετά βεβαιότητας πως τα επόμενα πρωταθλήματα θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικά.

«Η κυριαρχία του θα τελειώσει, τσιμεντοπλακες τιμες ίσως το 2014. Θα έχουμε τελείως διαφορετικά μονοθέσια, νέες μηχανές, νέους κανόνες. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στη Ferrari και τη Mercedes να πιάσουν τον Φέτελ. Ίσως του χρόνου να μην κερδίσει ο καλύτερος πιλότος, πετρινα σπιτια διακοσμηση αλλά το καλύτερο μονοθέσιο. Ο Φέτελ δεν δίνει ευκαιρία στον Αλόνσο και τον Χάμιλτον. Είναι τόσο κυρίαρχος όσο ήταν κάποιες περιόδους ο Σένα και ο Σουμάχερ», δήλωσε στην Bild ο Μπέρνι Έκλεστοουν.

Πηγή: sport-fm.gr

πετρες πηλιου

source: http://www.newsbeast.gr/car/arthro/610369/allaxan-elastika-molis-se-192-deutera/

πετρες πηλιου…

  • Share

Reviews