Saltar al contenido principal

Entrada del blog por Rusty Ingalls

ΔΕΚΟ θεμελιώσουν ζωή γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια - Κοινωνία - Ποιοι έχουν δικαίωμα για σύνταξη στα 55

ΔΕΚΟ θεμελιώσουν ζωή γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια - Κοινωνία - Ποιοι έχουν δικαίωμα για σύνταξη στα 55

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, παρακολουθηση κινητου άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Κοινωνία - Ποιοι έχουν δικαίωμα για σύνταξη στα 55 γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Δικαίωμα για «έξοδο» σε σύνταξη σε ηλικία 55 ετών έχουν χιλιάδες ασφαλισμένοι που πρόλαβαν να θεμελιώσουν δικαίωμα. Μία σειρά ευνοϊκών ρυθμίσεων σε δημόσιο, ΔΕΚΟ, τράπεζες και ΙΚΑ, καθιστούν εφικτή τη συνταξιοδότηση δώδεκα έτη νωρίτερα από το γενικό όριο ηλικίας των 67 ετών.

Τυχεροί είναι, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ κυρίως, όπως δημοσιεύει το «Έθνος» οι ασφαλισμένοι που πρόλαβαν να «κλειδώσουν» το συνταξιοδοτικό δικαίωμα, έως το τέλος του 2010. Ευνοϊκές ρυθμίσεις συνταξιοδότησης ισχύουν και για ένα μεγάλο τμήμα ασφαλισμένων που θεμελίωσε τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τη διετία 2011-2012.

Μεγάλες κερδισμένες είναι οι μητέρες ανηλίκων, παρακολουθηση ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο Δημόσιο ευνοϊκές διατάξεις ισχύουν και για τους πατέρες που συμπλήρωσαν 25ετία, τη διετία 2011-2012. Μάλιστα, για τις μητέρες η θεμελίωση γίνεται μόνο με τα απαιτούμενα έτη ασφάλισης και την ύπαρξη ανήλικου τέκνου, χωρίς να απαιτείται, ταυτόχρονα, να υπάρχει το όριο ηλικίας.

Παράλληλα, το δικαίωμα «εξόδου» στο 55ο έτος έχουν κατοχυρώσει και χιλιάδες γυναίκες που καλύπτονται από το δημόσιο και τα Ταμεία ευρύτερου Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Ωστόσο, στην περίπτωση που βγουν με μειωμένη σύνταξη, απιστια θα έχουν ένα «πέναλτι» στο καταβαλλόμενο ποσό, παρακολουθηση κινητου το οποίο διατηρείται εφ όρου ζωής.

Τη δυνατότητα να βγουν σε σύνταξη στο 55ο έτος έχουν και ασφαλισμένοι στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όσον αφορά τον αριθμό των ενσήμων. Για παράδειγμα, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ όσοι έχουν 10.500 ημέρες ασφάλισης -εκ των οποίων οι 7.500 στα βαρέα- θεμελιώνουν δικαίωμα με το όριο που ισχύει τη συγκεκριμένη χρονιά (π.χ. στο 55ο έτος με πλήρη σύνταξη για θεμελίωση το 2010).

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικούς πίνακες

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, διαζυγιο προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, παρακολουθηση κινητου ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομικήδύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, απιστια καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στοnewmoney.gr

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275934&catID=3

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια…

  • Share

Reviews