Saltar al contenido principal

Entrada del blog por Taj Ashby

μέτρα ΝΑΤΟ μέτρα Λάρισα Έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην Αφρική

μέτρα ΝΑΤΟ μέτρα Λάρισα Έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην Αφρική

Λάρισα Έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση διατάχθηκε σήμερα μετά την κατάρρευση της στέγης του υπό ανέγερση εμπορικού κέντρου......

Έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην Αφρική Λάρισα Στις 14/11 έπρεπε να είχε σταματήσει η λειτουργία του εργοταξίου

έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση διατάχθηκε σήμερα μετά την κατάρρευση της στέγης του υπό ανέγερση εμπορικού κέντρου κοντά στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής που προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων και το σοβαρό τραυματισμό 29.

«Διεξάγεται έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δεν έχει γίνει καμία σ ΑστυνομίαΑστυνομίας Τουλάνι Ζουάνε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την Τρίτη στο Τονγκάατ, περίπου 40 χλμ βορείως του Ντέρμπαν τη στιγμή που οι εργάτες ετοιμάζονταν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων διεκόπησαν σήμερα το μεσημέρι προκειμένου να επέμβουν μηχανήματα για την απομάκρυνση των τσιμέντων.

«Είναι πιθανό να μην υπάρχει κανένας παγιδευμένος κάτω από τα ερείπια ή να υπάρχουν παγιδευμένοι. Δε γνωρίζουμε», δήλωσε ο Νικ Πάουελ, συντονιστής της επιχείρησης διάσωσης για λογαριασμό ιδιωτικής εταιρείας. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι ως και 50 εργάτες μπορεί να είναι παγιδευμένοι.

«Ο αριθμός των αγνοουμένων είναι 30», δήλωσε από την πλευρά του ο Κρίς Μπότα συντονιστής της επιχείρησης διάσωσης, μιας άλλης ιδιωτικής εταιρείας. Σύμφωνα με τον Μπότα οι υπεύθυνοι του εργοταξίου δε γνωρίζουν πόσοι είναι οι αγνοούμενοι εργάτες γιατί δε γνωρίζουν πόσοι κατάφεραν να το εγκαταλείψουν.

Σύμφωνα με το εθνικό εργατικό συνδικάτο NUM, η πραγματικότητα είναι πολύ πιο διαφορετική.

«Φαίνεται ότι οι εργάτες είναι στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί μη εγγεγραμμένοι στο υπουργείο Εργασίας. Αυτό καθιστά πιο δύσκολο τον ακριβή προσδιορισμό του αριθμού των θυμάτων», Digital Marketing Λάρισα: Αναγνώριση Τάσεων αναφέρει σε ανακοίνωσή του το συνδικάτο, το οποίο εκφράζει τη λύπη του για την απουσία κυβερνητικών μέτρων για την αποτ ροπή των εργατικών ατυχημάτων και ζητεί τη σύλληψη των υπευθύνων της επιχείρησης εάν αποδειχτεί ότι αγνόησαν δικαστικές εντολές.

Ο εκπρόσωπος του δήμου δήλωσε ότι οι δημοτικές αρχές είχαν στα χέρια τους μια δικαστική απόφαση στις 26 Σεπ Τεμβρίου και μια οριστική εντολή στις 14 Νοεμβρίου για τη διακοπή της λειτουργίας του εργοταξίου.

«Διαπιστώσαμε ότι η επιχείρηση δε συμμορφώθηκε προς τις υποχρεώσεις της και δεν έλαβε μέτρα για το σωστό προγραμματισμό των εργασιών του εργοταξίου», τόνισε ο εκπρόσωπος του δήμου.

ΛάρισαΛάρισα Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, Κατασκευή ιστοσελίδων Λάρισα: Συνδεδεμένη Βάση Δεδομένων διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, Digital Marketing Λάρισα: Εταιρείες digital marketing αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομικήδύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO) Λάρισα: Η βελτιστοποίηση εικόνων αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της στρατηγικής SEO τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

Λάρισα Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

xaris_alexiou_2a.jpg

xaris_alexiou_4.jpg

xaris_alexiou_3.jpg

xaris_alexiou_1.jpg

Λάρισα

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/610897/ereuna-gia-anthropoktonia-apo-prothesi-stin-afriki/

Λάρισα…

  • Share

Reviews