Saltar al contenido principal

Entrada del blog por Clifton Lockhart

{άλμπουμ} άλμπουμ {άλμπουμ} ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO  H Βικτωρία Ταγκούλη στο gazARTE

{άλμπουμ} άλμπουμ {άλμπουμ} ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO H Βικτωρία Ταγκούλη στο gazARTE

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Το «Τετράδιο» είναι μία νέα, ξεχωριστή συναυλιακή πρόταση που έχουν ετοιμάσει η Βικτωρία Ταγκούλη με τον συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου......

H Βικτωρία Ταγκούλη στο gazARTE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Θα παρουσιάσει το «Τετράδιο» την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

Το «Τετράδιο» είναι μία νέα, ξεχωριστή συναυλιακή πρόταση που έχουν ετοιμάσει η Βικτωρία Ταγκούλη με τον συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου και πρόκειται να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην νέα σκηνή του gazARTE την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου.

Βασικός άξονας της νέας αυτής προσέγγισης είναι το ομώνυμο άλμπουμ «Τετράδιο», σε μουσική Χρίστου Θεοδώρου και στίχους του Μιχάλη Γελασάκη, με το τραγούδι «Διαπιστώσεις» να έχει ήδη κερδίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Οι σελίδες αυτού του συναυλιακού «Τετραδίου» κρύβουν αρκετές συγκινήσεις: τα σκηνοθετικά ευρήματα του Γιώργου Σαχίνη και τις καινούργιες εκπληκτικές διασκευές μεγάλων τραγουδιών, που δηλώνουν με σαφήνεια το καλλιτεχνικό στίγμα της ξεχωριστής αυτής ερμηνεύτριας.

Έτσι αυτή τη φορά, η δυναμικά λυρική φωνή της Βικτωρίας Ταγκούλη συναντά μεταξύ άλλων τραγούδια όπως το «This Is My Life» της Shirley Bassey, το «La Vie En Rose» της Edith Piaf, το «The One I Love» του Rufus Wainright, το «The Cripple & the Starfish» του Antony & The Johnsons, το «Hijo De La Luna» της Montserrat Caballe αλλά και τη «Σιωπή» των Ξύλινων Σπαθιών.

Την Βικτωρία συνοδεύει επί σκηνής το γυναικείο κουαρτέτο εγχόρδων Piu Mosso Quartet (Αγγελική Ποτήρη - α’ βιολί, Ελισάβετ Αναγνώστου - β’ βιολί, Νάγια Βουρλάκη – βιόλα, Κιάρα Κωνσταντίνου – τσέλο), η Ευφροσύνη Τσαρουχά στο κοντραμπάσο ενώ στο πιάνο, το μεταλλόφωνο και τα κρουστά, ο σταθερός συνεργάτης της Βικτωρίας Ταγκούλη, συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος συνυπογράφουν ο Δημήτρης Βραχνός και ο Νίκος Μακράκης.

Το gazARTE βρίσκεται Βουτάδων 32-34, Γκάζι, 210 3460347

Ώρα έναρξης: 21:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00)

Τιμές εισιτηρίων: καθήμενοι Α’ ζώνης: 15 ευρώ, καθήμενοι Β’ ζώνης: SEO Ηλιούπολη 12 ευρώ, όρθιοι: 7 ευρώ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Ελεονώρα Μελέτη: Με άλλον βγάζει φωτογραφία, με άλλον είναι ερωτευμένη!

Διέψευσε τις φήμες για σχέση της με νεαρό ποδοσφαιριστή και «πρόδωσε» τον πραγματικό της σύντροφο

Μια φωτογραφία που «ανέβασε» σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media στάθηκε η αφορμή να «χρεώσουν» ως σύντροφο στην Ελεονώρα Μελέτη τον 20χρονο ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Ανδρέα Μπουχαλάκη.

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ταξίδι της παρουσιάστριας στο Ηράκλειο της Κρήτης και μιας και έβγαλαν μία ωραία φωτογραφία μαζί, η Ελεονώρα αποφάσισε να την αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram - το ίδιο και ο ποδοσφαιριστής.

 

Στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι και σχολίαζαν τη διαφορά ηλικίας τους, η Ελεονώρα απάντησε αρχικά με ένα tweet: «Αντρέα, τα 'μαθες τα νέα? Άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα!!!».

 

Όλη αυτή όμως η φημολογία φαίνεται ότι έκανε μάλλον κακό στη σχέση της Ελεονώρας, μιας και «τα έχει» με άλλον, και έτσι αποφάσισε να γράψει για αυτό και να… «εξηγηθεί» στο blog της στο mustonline.

 

«Σήμερα που λέτε, Μάρκετινγκ: Έρευνα Αγοράς (Market Research) έμαθα πως έχω σχέση με έναν ποδοσφαιριστή!

Ενδιαφέρον σκέφτηκα!

Όλα αυτά τα χρόνια τα έντυπα μου χρεώνουν συνήθως τραγουδιστές ή ηθοποιούς. Τώρα πιάσαμε τον αθλητικό χώρο μίας και είναι πιο κοντά και στην ιδιοσυγκρασία μου.

Σαφώς και γέλασα όταν το διάβασα. Εκείνο όμως που με διασκέδασε ακόμα περισσότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο βγήκε αυτή η φήμη προς τα έξω.

Με λες και ξενέρωτη τελευταία. Δεν ανεβάζω δα και τίποτα σπουδαίο. Πηγαίνοντας πίσω - πίσω χρονολογικά στις φωτογραφίες μου στο instagram, τσουπ, να μία φωτογραφία με έναν νεαρό! Ημερομηνία; 7 Αυγούστου. Στη φωτογραφία είμαι εγώ, και ένας καλός φίλος , ποδοσφαιριστής, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. 20 ετών, και πολλά υποσχόμενος παίχτης. Δεν ξέρω πολλά για το ποδόσφαιρο, αλλά όταν σ' αυτή την ηλικία έχεις καταφέρει να παίζεις σε με γάλα παιχνίδια και να σε διεκδικούν μεγάλες ομάδες, κάτι κάνεις σωστά. Από κάτω από τη φωτογραφία, μία λεζάντα, ένα δικό μου σχόλιο:

«Με τον καλό μου φίλο, Ανδρέα»...

Πριν δημοσιεύσω τη φωτογραφία μας, σαφώς και πήρα την άδεια του, γιατί δεν ήθελα με τίποτα να του δημιουργήσω πρόβλημα είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική του ζωή. Το ίδιο έκανε και εκείνος, όταν δημοσίευσε και στο δικό του προφίλ την ίδια φωτογραφία λίγες μέρες μετά.

Από το πουθενά, ξαφνικά όλα τα sites με βαφτίζουν ζευγάρι με τον Ανδρέα.

Τίτλοι που δίνουν έμφαση στην 15αετή διαφορά ηλικίας μας δίνουν και παίρνουν, άλλοι πιο τολμηροί π α ρ ο υ σ ι ά ζ ο υ ν στο κοινό τον νέο μου σύντροφο... και έτσι, μαζί με όλους, και εγώ ενημερώνομαι για τον δεσμό μου!

Γέλασα. Πραγματικά εγώ γέλασα. Έχω συνηθίσει εξάλλου αυτό το αστείο και φυσικά δεν αντέδρασα.

Αποφάσισα όμως να σχολιάσω κάτι μέσα από το μπλογκ μου, γιατί θεωρώ άδικο, να εκτίθεται έτσι ωμά και χωρίς λόγο, έναν σοβαρό παιδί, ένας άξιος επαγγελματίας όπως είναι ο Ανδρέας, που σέβεται την αθλητική του ταυτότητα και ουδέποτε έχει απασχολήσει με τα προσωπικά του την κοινή γνώμη.

Οι αθλητές τραβάνε ζόρι. Τυχαίνει και γνωρίζω αρκετούς. Κάθε μέρα για 2-3 ώρες περνάω τα πρωινά μου κάνοντας φυσιοθεραπεία παρέα με πληθώρα ποδοσφαιριστών. Αυτό που τους διακρίνει είναι η πειθαρχεία, το πάθος για το άθλημα τους, Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO): Σωστή Χρήση Λέξεων-Κλειδιών η επιμονή και το πείσμα τους, η αφοσίωση τους στο αυστηρό τους πρόγραμμα. Έτσι και ο Ανδρέας. Είναι αυτό που σας περιέγραψα. Σε μία περίοδο λοιπόν που οι αγώνες τρέχουν, θεωρώ βλακώδες να αποσπάται η προσοχή ενός αθλητή από χαζομαρούλες άλλων. Έτσι λοιπόν σας λέω εγώ την αλήθεια.

Ο Ανδρέας είναι φίλος μου. Το καλοκαίρι μάλιστα που επισκέφθηκα με την κολλητή μου, Σαμάνθα Αποστολοπούλου το πανέμορφο Ηράκλειο, ο Ανδρέας ήτανε εκεί, καθότι Κρητικός, μαζί με άλλους κοινούς φίλους, για να μας φιλοξενήσει και να μας ξεναγήσει στις ομορφιές του νησιού. Από εκείνες τις λίγες και αυστηρά περιορισμένες ώρες που μας αφιέρωσε, είναι και η φωτογραφία που θυμήθηκαν κάποιοι και ξέθαψαν από το καλοκαιρινό μου άλμπουμ.

Έχω να τον δω από τότε, καθώς προπονείται σκληρά και παίζει σε αγώνες. Μιλήσαμε πριν λίγες μέρες όπου ανάμεσα στα νέα μας, του εκμυστηρεύτηκα και κάποιες λεπτομέρειες για τον άνδρα που πραγματικά έχω στο πλευρό μου. Και δεν είναι ο Ανδρέας.

Γράφω αυτό το κείμενο, γιατί μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν συνάδελφοι που ενώ με ξέρουν τόσα χρόνια, δεν γνωρίζουν ακόμα πως δεν θα ανέβαζα ποτέ τον σύντροφο μου φωτογραφία σε κάποιο κοινωνικό δύκτιο.

Γράφω αυτό το κείμενο γιατί θεωρώ πως ακόμα και στη life style δημοσιογραφία υπάρχει ρεπορτάζ και μεθοδολογία όπως και δεοντολογία αυτού.

Γράφω αυτό το κείμενο γιατί στεναχωριέμαι όταν βλέπω συναδέλφους να αναπαράγουν τυφλά σαν πρόβατα μία «είδηση» που δεν έχουν καν μπει στον κόπο να τσεκάρουν.

Γράφω αυτό το κείμενο γιατί είμαι του «ξανθού» και του υγρού στοιχείου. Φιλάκια σας...».

 

Έτσι, η Ελεονώρα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με το νεαρό ποδοσφαιριστή και το δικό της αγόρι είναι ξανθό και έχει σχέση με το υγρό στοιχείο! Ποιος, όμως, είναι; Ο χρόνος θα δείξει!

 

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Οι Pink Martini στον Λυκαβηττό

Έχοντας στις μουσικές αποσκευές τους τον ολοκαίνουργιο δίσκο τους «Get Happy» - -κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες- το  «κοσμοπολίτικο» συγκρότημα από την Αμερική έρχεται και πάλι στη χώρα μας στο θέατρο Λυκαβηττού (28/9) για μία συναυλία-αντίδοτο στην μιζέρια!

Πιστοί στο ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό, οι Pink Martini έρχονται απόψε το βράδυ (Σάββατο 28 Σεπ Τεμβρίου) στο θέατρο Λυκαβηττού για να μας παρασύρουν με τη φρεσκάδα της μουσικής τους και τα «χαρούμενα» τραγούδια του ολοκαίνουργιου studio άλμπουμ τους «Get Happy».

Μετά το επιτυχημένο «Splendor in the grass» του 2009, το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει δεκαέξι τραγούδια στα γερμανικά, γαλλικά, κινέζικα, ιαπωνικά, ισπανικά, περσικά, τουρκικά και ρουμανικά ερμηνευμένα από την εξαίσια φωνή της China Forbes, της καινούριας co - lead singer, της Storm Large.

Αυτά και άλλα πολλά θα ακούσουμε ζωντανά απόψε (28/9) στο θέατρο Λυκαβηττού από την Storm Large την οποία και θα συνοδεύσουν στη σκηνή ταλαντούχοι μουσικοί από όλα τα σημεία του πλανήτη καθώς και ο πιανίστας – ιδρυτής του συγκροτήματος, Thomas Lauderdale.

Τo δημοφιλές «κοσμοπολίτικο» συγκρότημα που συνδυάζει την κλασική μουσική με τη τζαζ, την ρούμπα με το ροκ, Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO): Ποιοτικό Περιεχόμενο την bossa nova με την χορευτική pop θα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα πλέον αγαπημένα τραγούδια όπως «Amado mio», «Sympatique», «Una notte a Napoli», «Anna», «City of night», «Lilly«, «Let’s fall in love», «Τempo Perdido» και «Get Happy».

Σάββατο 28 Σεπ Τεμβρίου, Ώρα: 21.00, Τιμές: Digital Marketing: Εφαρμογές αυτοματοποίησης μάρκετινγκ 25, 35 και 45 ευρώ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO

source: http://www.newsbeast.gr/entertainment/arthro/609947/h-viktoria-tagouli-sto-gazarte/

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO…

  • Share

Reviews