Saltar al contenido principal

Entrada del blog por Vernell Brito

Βραζιλία Βραζιλία URL ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο Ρονάλντο «θύμωσε» και απέκλεισε μόνος του τη Σουηδία

Βραζιλία Βραζιλία URL ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο Ρονάλντο «θύμωσε» και απέκλεισε μόνος του τη Σουηδία

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με δύο ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητου γκολ έδωσε ελπίδες πρόκρισης στους Σουηδούς, γραφεια ντετεκτιβ ντετεκτιβ τιμεσ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ φορουμ όμως ο «CR7» εκτέλεσε τρεις φορές τον ντετεκτιβ παρακολουθηση ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητου κινητου Ίσακσον

..."

Ο Ρονάλντο «θύμωσε» και απέκλεισε μόνος του τη Σουηδία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με δύο γκολ έδωσε ελπίδες πρόκρισης στους Σουηδούς, όμως ο «CR7» εκτέλεσε τρεις φορές τον Ίσακσον

Όσοι νόμιζαν πως τα μπαράζ ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Σουηδία θα εξελιχθούν σε προσωπική μονομαχία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς καλά έκαναν! Μετά το 1-0 της Λισαβόνας (χάρη σε τέρμα του Ρονάλντο) οι Ίβηρες επικράτησαν και στη Στοκχόλμη, 3-2, με τον «CR7» να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο κα ΒραζιλίαΒραζιλίας. 

O επιθετικός της Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 50' και κάπου εκεί έμοιαζαν πως όλα κρίθηκαν. Ο «Ίμπρα» όμως, πίστευε ακόμη μέσα του πως κάτι μπορεί να αλλάξει και με δύο δικά του τέρματα (68' και 72') έκανε το 2-1 για τους Σουηδούς και τους ξαναέβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Όχι για πολύ όμως... ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν γινόταν να σταματήσει και έκανε το 2-2 στο 77ο λεπτό ενώ έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα των Πορτογάλων, πετυχαίνοντας χατ-τρικ, δύο λεπτά αργότερα (79') διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Εμίλια Αράτα: Η γυμνή... ακροβάτης της Μέρκελ

Ποια είναι η 23χρονη χορεύτρια που άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Γερμανίδα καγκελάριο με το καυτό της σόου

Η γυναίκα - λάστιχο που έδωσε μία καυτή νότα στην προεκλογική συγκέντρωση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Ντίσελντορφ είναι διάσημη ακροβάτης και δικαίως, άφησε με το όνομα ανοικτό ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ.

Μόλις 23 ετών, η Εμίλια Αράτα έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τις ακροβατικές της ικανότητες αλλά και για τη γοητεία της. Έχει ψυχαγωγήσει την πριγκίπισσα Αννα και τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ έχει διακριθεί και σε ρεάλιτι, όπως στο βρετανικό Big Brother και το Super Talent.

emilia2.jpg

Προέρχεται από οικογένεια ακροβατών (επτά γενιές) και όλες τις φορές που επιδίδεται σε ακροβατικά, έχει στο πλευρό της τον αδερφό της, Βίκτορ.

Η αγαπημένη της ακροβατική στάση είναι να ισορροπεί στο λαιμό του αδερφού της, όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά.

emilcia1.jpg

Η Εμίλια γεννήθηκε το 1989 στο Μπιρμινγχαμ της Βρετανίας .Σε ηλικία έξι ετών, έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε τσίρκο. Σήμερα, όσοι θέλουν να την απολαύσουν από κοντά μπορούν να επικέφθούν το Palazzo Variety Show στο Βερολίνο, όπου η Εμίλια εμφανίζεται έξι φορές την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των επιδείξεών της σε τσίρκο, έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές, όμως τα τραύματά της δεν την πτοούν. Η μητέρα της, Κάρμεν, είναι εκπαιδεύτρα στο ριάλιτι του "Sky One", "Cιrque de Celebrite".

emilia.jpg

emilia3.jpg

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.

Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, στο 2013 Toronto Film Festival, καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.

Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε για συνέντευξη το Variety Studio, φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, όχι ιδιαίτερα κομψά, παπούτσια, και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», που, όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co. 

Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/sports/article/329827/o-ronaldo-thumose-kai-apekleise-monos-tou-ti-souidia/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

  • Share

Reviews