Saltar al contenido principal

Entrada del blog por Angelika Livingston

κυβέρνηση Τίρανα Αλβανία ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO  Επικίνδυνη για την Ελλάδα η μεταφορά χημικών της Συρίας στην Αλβανία

κυβέρνηση Τίρανα Αλβανία ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Επικίνδυνη για την Ελλάδα η μεταφορά χημικών της Συρίας στην Αλβανία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Σε πολιτικό βέρτικο βρίσκεται η Αλβανική κυβέρνηση, η οποία παρότι διαψεύδει ότι θα δεχθεί τα χημικά της Συρίας είτε για να καταστραφούν......

Επικίνδυνη για την Ελλάδα η μεταφορά χημικών της Συρίας στην Αλβανία ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Φόβοι για ρύπανση του Αώου και του Ιονίου

Σε πολιτικό βέρτικο βρίσκεται η Αλβανική κυβέρνηση, η οποία παρότι διαψεύδει ότι θα δεχθεί τα χημικά της Συρίας είτε για να καταστραφούν είτε για να αποθηκευτούν δεν μπορεί να πείσει.

Οι διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών ήταν μαζικές και οι αντιδράσεις, ειδικά από οργανώσεις νέων και φοιτητών, SEO marketing έντονες.

Συνάμα έχει ξεσπάσει και σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Μπερίσα και Ράμα με τον πρώτο να κατηγορεί τον πρωθυπουργό και τον δεύτερο να υποχρεώνεται σε διάψευση μέσω τηλεοπτικών διαγγέλματος.

Το τοπίο παραμένει συγκεχυμένο προς το παρόν....

Το θέμα των χημικών άνοιξε για τα καλά μετά τις δηλώσεις του Paul Walker, από τον Διεθνή Πράσινο Σταυρό, στο αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, ότι η Αλβανία έχει συμφωνήσει για την καταστροφή των χημικών όπλων.

Η αντιπολίτευση της γείτονος επιμένει ότι ο Ράμα προχώρησε στην εν λόγω συμφωνία κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη.

Το Epiruspost.gr, βάσει αλβανικών πηγών,  αναφέρει ότι μεταξύ των άλλων εξετάζεται η μεταφορά και η αποθήκευση χημικών στις υπόγειες σήραγγες που υπάρχουν στη Μαμαλία, εκεί όπου βρίσκονται τα ορυχεία λιγνίτη.

Ο κίνδυνος ρύπανσης του Αώου και του Ιόνιου είναι άμεσος και υπαρκτός καθώς έγκυροι επιστήμονες της Αλβανίας αμφισβητούν σφόδρα την στεγανότητα των εν λόγω υπόγειων εγκαταστάσεων.

Και ενώ οι ΗΠΑ επιχείρησαν να καθησυχάσουν την Αλβανία για το θέμα, προ διημέρου πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη σε περιοχές του αλβανικού νότου ο Αναπληρωτής Πρέσβης των ΗΠΑ στα Τίρανα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO ΥΠΗΡΕ κόμμακόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι κόμμακόμματα

Απέκλεισε κόμμακόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθ κόμμακόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρ κόμμακόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθ κόμμακόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτ κόμμακόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε - για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσειςελληνική οικονομίαοικονομία.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Άσαντ: Τεχνητή νοημοσύνη: Ενισχυτική Μάθηση (Reinforcement Learning) Θα ήταν προδοσία να παραιτηθώ τώρα

Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία πρέπει να απαλλαχθεί από τους τρομοκράτες και τους εξτρεμιστές

«Έχω υποχρέωση στη χώρα μου, εκτός κι αν οι πολίτες θέλουν να παραιτηθώ».

Με αυτά τα λόγια ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ-Άσαντ σχολίασε τις εξελίξεις που αφορούν στη χώρα του, Κατασκευή ιστοσελίδων για Οτορινολαρυγγολόγος έπειτα από την απόφασή του να αποδεχθεί τη ρωσική πρόταση για τα χημικά της χώρας.

«Έχω υποχρέωση στη χώρα μου, εκτός κι αν οι πολίτες θέλουν να παραιτηθώ», ανέφερε ο Σύρος πρόεδρος και πρόσθεσε: Η Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO) : Ορατότητα «Κάποιοι λένε ότι έχω όλες τις εγγυήσεις αν θέλω να φύγω, όλα τα λεφτά και ό,τι θέλω. Φυσικά τα αγνοώ όλα αυτά».

«Είμαι πρόεδρος για να βοηθάω τον λαό της Συρίας», είπε στη συνέχεια ο 'Ασαντ και πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να είναι η ελπίδα των Σύρων, Τεχνητή νοημοσύνη όχι των Αμερικανών, ούτε των Γάλλων.

Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία πρέπει να απαλλαχθεί από τους τρομοκράτες και τους εξτρεμιστές.

«Αν δεν τους ξεφορτωθούμε θα επηρεάσουν τις επόμενες γενιές», είπε και απευθυνόμενος στους Αμερικανούς τόνισε: «Εσείς τι θα κάνατε αν τρομοκράτες από διαφορετικές περιοχές εισέβαλαν στην χώρα σας και σκότωναν χιλιάδες πολίτες;».

«Όταν οι δυτικές χώρες πάψουν να υποστηρίζουν τους τρομοκράτες και τις μαριονέτες όπως η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία, το πρόβλημα της Συρίας θα λυθεί πιο εύκολα. Αν οι ΗΠΑ θέλουν να υποστηρίζουν την Αλ-Κάιντα ας το κάνουν. Αλλά να μην μιλούν για "επαναστάτες" γιατί οι περισσότεροι ανήκουν πλέον στην Αλ-Κάιντα».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Σύρος πρόεδρος προχώρησε σε δηλώσεις στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, λέγοντας πως η Δαμασκός αποδέχεται την πρόταση να παραδώσει το χημικό οπλοστάσιό της ώστε «να μη χυθεί αίμα του συριακού λαού».

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO

source: http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/610044/epikinduni-gia-tin-ellada-i-metafora-himikon-tis-surias-stin-alvania/

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO…

  • Share

Reviews