Saltar al contenido principal

Entrada del blog por Celinda Taulbee

ΠΡΟΠΟ ΠΡΟΠΟ μέλλον προώθηση ιστοσελίδων  «Θα έπρεπε να είχαμε ‘καθαρίσει’ νωρίτερα»

ΠΡΟΠΟ ΠΡΟΠΟ μέλλον προώθηση ιστοσελίδων «Θα έπρεπε να είχαμε ‘καθαρίσει’ νωρίτερα»

προώθηση ιστοσελίδων Νωρίτερα θα έπρεπε να είχε «καθαρίσει» το ματς με τον ΟΦΗ ο ΠΑΣ Γιάννινα και να μη φτάσει να δυσκολευτεί στο τέλος, όπως επισήμανε ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός μέσος τόνισε πως ήταν πολύ......

«Θα έπρεπε να είχαμε ‘καθαρίσει’ νωρίτερα» προώθηση ιστοσελίδων Ντε Βινσέντι: Πολύ μεγάλη η νίκη κόντρα στον ΟΦΗ

Νωρίτερα θα έπρεπε να είχε «καθαρίσει» το ματς με τον ΟΦΗ ο ΠΑΣ Γιάννινα και να μη φτάσει να δυσκολευτεί στο τέλος, όπως επισήμανε ο Τόμας Ντε Βινσέντι.

Ο Αργεντινός μέσος τόνισε πως ήταν πολύ μεγάλη η νίκη κόντρα στους Κρητικούς και πως ο Σάκης Τσιώλης έδωσε στην ανάπαυλα κάποιες οδηγίες που βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας. Στάθηκε στο πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» σκόραρε με κεφαλιές κόντρα σε ψηλότερους παίκτες και περιμένει βελτίωση στη διάρκεια της διακοπής.

Αναλυτικά: «Ήταν μια μεγάλη νίκη και είμαστε χαρούμενοι. Δεν θα έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι με τον τρόπο που το κάναμε και να "υποφέρουμε" τα τελευταία λεπτά, αλλά θα έπρεπε να το "καθαρίσουμε" νωρίτερα.

Ο προπονητής μας είπε κάποια σημαντικά πράγματα στο ημίχρονο και άλλαξε κάποια συστήματα, αλλά δεν ήταν αλλαγές εξαιτίας του ότι δεν παίζαμε καλά. Και οι ίδιοι συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε και είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε.

Είναι αλήθεια ότι σκοράραμε με κεφαλιές και ήταν λίγο παράδοξο απέναντι σε μια πιο ψηλή ομάδα από εμάς. Όσον αφορά το γκολ, η σέντρα του Λίλα ήταν πολύ καλή και στο δεύτερο γκολ, όταν γίνεται μια δυνατή σέντρα, δημιουργια eshop Βολος είναι δύσκολη για τους αμυντικούς να διώξουν.

Στη δική μας περιοχή, οι επιθετικοί του ΟΦΗ μας δυσκόλεψαν πολύ και, κατά κάποιο τρόπο, seo για eshop Βολος ήταν και ο μόνος τρόπος για τον ΟΦΗ να μας προκαλέσει προβλήματα.

Δύο λεπτά νωρίτερα είχα χάσει μια ίδια ευκαιρία με τον ίδιο τρόπο και από το ίδιο σχεδόν σημείο. Σκοράροντας στη δεύτερη φάση, έβγαλα από μέσα κατασκευη eshop μονοσ μου Βολος όλη την ένταση. Εκ των υστέρων, βέβαια, ήταν λάθος να πανηγυρίσω τόσο έντονα, γιατί δέχτηκα την τέταρτη κίτρινη και θα χάσω ένα ματς στο μέλλον.

Αυτές οι δύο εβδομάδες θα βοηθήσουν όλες τις ομάδες, αλλά και για μας θα είναι ασφαλώς σημαντικές. Ο νέος προπονητής θα έχει τον χρόνο να περάσει τη φιλοσοφία και τις ιδέες του, οπότε θα είναι σαν μια μίνι προετοιμασία για μας».

Πηγή: sport-fm.gr

προώθηση ιστοσελίδων Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώ

προώθηση ιστοσελίδων Δείτε τεχνολογικά επιτεύγματα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Από ευέλικτες οθόνες κινητών που δε σπάνε με τίποτα μέχρι ιπτάμενες μετακινήσεις

Οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχετε δει στον κινηματογράφο μπορεί σε λίγα χρόνια να μην είναι και τόσο... φαντασίας, αλλά όλα όσα είδατε και σας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, κοστοσ κατασκευησ eshop Βολος να είναι η καθημερινότητά σας!

Από ευέλικτες οθόνες μέχρι ιπτάμενες μετακινήσεις, όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα του ανθρώπου του σήμερα, είναι εντυπωσιακά. 

Οθόνες «Youm»

Η Samsung είναι έτοιμη να ρίξει στην αγορά τα λεγόμενα «εύκαμπτα» κινητά. Τα νέα αυτά «έξυπνα» τηλέφωνα πέρα από τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες, έχουν άθραυστες οθόνες, καθώς είναι εύκαμπτες, δημιουργια eshop Βολος προσφέροντας και ελκυστική όψη αλλά και Ασφάλεια, ενώ μπορούν να πάρουν πολλά σχήματα. Επίσης ένα ακόμα αξιοσημείωτο προτέρημα αυτού του κινητού είναι πως εκπέμπει οργανικό φως, κάνοντάς το «οικολογικό».

Διαφανής «πανοπλία» από αλουμίνιο 

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, κατασκευή eshop Βολος εκτός του ότι ετοιμάζεται για επίθεση στη Συρία, Γιατί μια επιχείρηση που εδρεύει στον Βόλο παράλληλα προσπαθεί να εξελίξει την άμυνα των αεροσκαφών της. Έτσι, οι επιστήμονες είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν τα παράθυρα των πολεμικών αεροπλάνων με μαι διαφανή «πανοπλία« από αλουμίνιο (aluminum oxynitride). Πρόκειται για ειδικά αλεξίσφαιρα τζάμια, που αντέχουν στην τεράστια πίεση και κάνουν το αεροσκάφος «άτρωτο»

Τηλεπαρουσία

Η τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί από την Cisco και την AT&Τ, κάνουν το Skype να μοιάζει παιχνίδι για μικρά παιδιά. Οι εταιρείες πάνε ένα βήμα πιο πέρα τα video conferencing με την τεχνολογία των λεγόμενων state-of-the-art. Ουσιαστικά κάνουν την ηλεκτρονική επικοινωνία πιο ευαίσθητη και ρεαλιστική, κάνοντας αυτούς που επικοινωνούν να νιώθουν πως είναι ακριβώς απέναντι. Η τεχνολογία αυτή έχει αισθητήρες και πιάνει» κάθε ερέθισμα, εκτός από το βίντεο και τον ήχο. Μέχρι στιγμής γίνεται προσπάθεια εξέλιξης και εφαρμογής της Τηλεπαρουσίας» (Telepresence), ώστε να χρησιμοποιηθεί από χειρούργους και από τον στρατό

Ο στρατιώτης του μέλλοντος

Εάν έχετε δει την ταινία «Elysium» με τον Ματ Ντέιμον, τότε δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το «Exoskeleton». Πρόκειται για μια στρατιωτική πανοπλία που κάνει τον στρατιώτη πιο γρήγορο, πιο δυνατό και ανίκητο! Δημιουργήθηκε από τον Steve Raytheon της εταιρείας Jacobsen. Το μόνο μειονέκτημα είναι τα πολλά καύσιμα που χρειάζεται, καθώς μπορεί να λειτουργήσει για οκτώ ώρες και μετά χρειάζεται ανεφοδιασμό.

Φακοί επαφής που αλλάζουν χρώμα

Πρόκειται για ένα τεχνολογικό-ιατρικό επίτευγμα. Επιστήμονες δημιούργσαν ειδικούς φακου΄ς επαφή, οι οποίοι αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το επίπεδο σακχάρου στο αίμα. Ομάδα βιοχημικών μηχανικών του πανεπιστημίου του Δυτικού Οντάριο έχουν αναπτύξει μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί νανοσωματίδια, κατασκευη eshop μονοσ μου Βολος τα οποία αντιδρούν με τα μόρια της γλυκόζης στα δάκρυα ενός ατόμου, προκαλώντας την αλλαγή του χρώματος, όταν το επίπεδο σακχάρου στο αίμα είναι χαμηλό.

Σπρέι ενέργειας

Ό,τι πρέπει για όσους θέλουν να κόψουν τον καφέ και τα λεγόμενα « ενεργειακά» ποτά. Ειδικοί έφτιαξαν ένα σπρέι το οποίο περιέχει καφεΐνη και όταν κάποιος ψεκαστεί στο λαιμό, το δέρμα απορροφά όση καφεΐνη και ενέργεια χρειάζεται και διανέμεται μέσα στο σώμα όλη την ημέρα.

3D Εκτύπωση

Η τρισδιάστατη εκτύπωση είναι γεγονός. Μπορεί πλέον ο καθένας να εκτυπώσει ό,τι θέλει με τρεις διαστάσεις. Μόνο που παραμένει εξαιρετικά ακριβή μια τέτοια εκτύπωση. Όμως το μόνο σίγουρο είναι πως θα φέρει τεχνολογική «επανάσταση», κατασκευή eshop Βολος καθώς η τρισδιάστατη τεχνολογία δεν είναι πλέον προνόμιο του ψηφιακού κόσμου.

Jetpacks

Στο άμεσο μέλλον οι μετακινήσεις των ανθρώπων θα αλλάξουν ριζικά. Τα Jetpacks είναι -όπως βλέπετε και στη φωτογραφία- μικρές συσκευές που επιτρέπουν στους ανθρώπους να κάνουν τις μετακινήσεις τους πετώντας. Τί είναι αυτό όμως που θα κρατήσει τους ανθρώπους «γειωμένους»; Η ακριβή τιμή του, καθώς μία πτήση για 30 λεπτά κοστίζει 100.000 δολάρια.

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/606423/tha-eprepe-na-eihame-katharisei-noritera/

προώθηση ιστοσελίδων…

  • Share

Reviews