Saltar al contenido principal

Entrada del blog por Kelley Monahan

γυναίκες mail mail προώθηση ιστοσελίδων - Woman - Κόκκινο κραγιόν: μάθε γιατί σου κρύβει χρόνια

γυναίκες mail mail προώθηση ιστοσελίδων - Woman - Κόκκινο κραγιόν: μάθε γιατί σου κρύβει χρόνια

προώθηση ιστοσελίδων Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Woman - Κόκκινο κραγιόν: κατασκευη newsletter Βολος μάθε γιατί σου κρύβει χρόνια προώθηση ιστοσελίδων Έχεις την αίσθηση πως όταν φοράς το λατρεμένο σου κόκκινο κραγιόν δείχνεις πιτσιρίκα; Και πολύ καλά κάνεις! Έρευνες έδειξαν πως η αντίθεση που δημιουργείται στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου είναι η απάντηση που ψάχνεις αν θέλεις να βρεις το μακιγιάζ εκείνο που σε κάνει να δείχνεις νεότερη.

Σύμφωνα με το womenonly, η βρετανική Daily Mail με την έρευνα της μας βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα κάποια πράγματα σχετικά με τον τρόπο που βαφόμαστε αλλά και γιατί μπορεί να δείχνουμε νεότερες με συγκεκριμένο μακιγιάζ.

Το μακιγιάζ γενικά βοηθάει στο να τονίζουμε κάποια συγκεκριμένα σημεία του προσώπου μας και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε όλες. Σύμφωνα με την μελέτη καθηγητή του κολλεγίου του Γκέτισμπεργκ της Πενσυλβάνια που έκανε την έρευνα, οι αλλαγές στις αντιθέσεις των χαρακτηριστικών του προσώπου (που δημιουργούμε με το μακιγιάζ) είναι αυτές που υποσυνείδητα χρησιμοποιούν οι γύρω μας για να αποκρυπτογραφήσουν την ηλικία μας.

Η έρευνα έτσι υποστηρίζει πως μπορεί και να εξηγεί ( σε ένα βαθμό) γιατί χρησιμοποιούμε τα καλλυντικά μας με συγκεκριμένο τρόπο όταν βαφόμαστε.

Οι διακεκομμένες γραμμές δείχνουν πώς προσδιορίζονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου και οι γύρω περιοχές.

Οι διακεκομμένες γραμμές δείχνουν πώς προσδιορίζονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου και οι γύρω περιοχές.

Και ποιο είναι το ελιξίριο της ομορφιάς; Μια νέα μελέτη υποστηρίζει πως το μακιγιάζ κάνει τις γυναίκες να δείχνουν νεότερες αποκαθιστώντας τις αντιθέσεις ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του προσώπου όπως τα χείλη και την περιοχή γύρω από αυτά.

Εξάλλου τα καλλυντικά χρησιμοποιούνται από όλες μας στην ουσία για να τονώσουν την φυσικά μας απόχρωση. Τα χείλη μας ας πούμε τα βάφουμε κόκκινα ( ή στις αποχρώσεις του) για να «βγάλουμε» στην επιφάνεια την φυσική ροδαλή τους απόχρωση.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, λογοτυπο επιχειρησης βολος μπορεί ίσως αυτό να εξηγήσει γιατί βαφόμαστε με συγκεκριμένο τρόπο – για παράδειγμα οι αποχρώσεις των κραγιόν έχουν σκοπό να ενισχύσουν το κόκκινο χρώμα στα χείλη και έτσι ολόκληρο το πρόσωπο μας να δείχνει πιο νεανικό, κατασκευη ιστοσελιδασ παγιο Βολος πράγμα που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την υγεία και την ομορφιά.

Ο Ρίτσαρντ Ράσελ, καθηγητής ψυχολογίας στο Γκέτισμπεργκ όπως διαβάζουμε στην DailyMail σε μια μελέτη του σε συνεργασία με την ομάδα του, δωρεαν διαφημιση site Βολος μέτρησε εικόνες από 289 πρόσωπα ηλικίας από 20 έως 70 ετών και βρήκε πως καθώς μεγαλώνουμε, τα χείλη τα μάτια αλλά και τα φρύδια μας έχουν την τάση να δείχνουν πιο χλωμά ενώ το δέρμα γύρω από τις περιοχές αυτές σκουραίνει. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να υπάρχει μικρότερη αντίθεση χρωματικά ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του προσώπου και την γύρω περιοχή.

Εμείς λοιπόν με τα καλλυντικά δίνουμε χρώμα στα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και τονίζουμε τα σημεία που θέλουμε κάνοντας την αντίθεση μεταξύ των χαρακτηριστικών πιο έντονη. Εσύ αν θέλεις να δείχνεις ανανεωμένη και κούκλα μπορείς απλά να φορέσεις την απόχρωση του κόκκινου κραγιόν που σου ταιριάζει!

προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail

προώθηση ιστοσελίδων Κλιμάκωση της βίας στο Ιράκ με τουλάχιστον 22 νεκρούς

Ένοπλοι σκότωσαν τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες που προετοίμαζαν τη σορό ενός σουνίτη για να ταφεί

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στο Ιράκ, οι έξι εξ αυτών ενώ έπλεναν τη σορό ενός άνδρα για να τον κηδέψουν, είπαν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας και ιατρικές πηγές.

Σχεδόν 4.000 άνθρωποι σύμφωνα με έναν απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, 5.000 σύμφωνα με τον απολογισμό του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής φέτος στο Ιράκ, όπου η βία κλιμακώνεται τους τελευταίους τέσσερις μήνες κι έχει φθάσει σε ένα επίπεδο συγκρίσιμο με εκείνο στο οποίο βρισκόταν πριν από πέντε χρόνια.

Το πιο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Γιουσουφίγια, 25 χλμ. νότια της πρωτεύουσας, ηλεκτρονικό εμπόριο Βολος όπου ένοπλοι σκότωσαν τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες που προετοίμαζαν τη σορό ενός σουνίτη για να ταφεί. Ανάμεσα στα θύματα ήταν και ο γιος του.

Στην κοντινή Λατιφίγια, δημιουργία blog Βολος δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν όταν πυροδοτήθηκε ένας εκρηκτικός μηχανισμός κοντά σε καφενείο. Στην ίδια περιοχή, στη Ναχραουάν, δύο έφηβοι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν όταν εξερράγη βόμβα σε ένα γήπεδο όπου έπαιζαν ποδόσφαιρο. Τα γήπεδα ποδοσφαίρου αποτελούν συχνά στόχο επιθέσεων, με σκοπό να χάνουν τη ζωή τους νέοι.

Εξάλλου τρία παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν κοντά στην Μπακούμπα, βορειοανατολικά της Βαγδάτης, Σχεδιασμός ιστοσελίδων βολος με αποτέλεσμα 10 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και δεκάδες να τραυματιστούν.

Δυο παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν σε συνοικίες βόρεια και ανατολικά της πόλης και το τρίτο σε μια αγορά στο σιιτικό χωριό αλ Χουάις, περίπου 20 χλμ. Βορειότερα.

Στην Μοσούλη, ένας έμπορος δολοφονήθηκε μέσα στο κατάστημά του, ενώ ένας αστυνομικός δολοφονήθηκε στο σπίτι του, ηλεκτρονικο εμποριο Βολος στα νότια της πόλης.

Επίσης ανακαλύφθηκαν τρία πτώματα, αυτό ενός άνδρα ο οποίος δολοφονήθηκε στην Μοσούλη και αυτά ενός μέλους της Σάχουα, κατασκευή ιστοσελίδων e shop Βολος μιας σουνιτικής παραστρατιωτικής ομάδας η οποία μάχεται εναντίον της αλ Κάιντα, και του πατέρα του.

Ο απολογισμός που έδωσε στην δημοσιότητα για τους νεκρούς στο Ιράκ τον Αύγουστο ανήλθε σε 800.

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274891&catID=68

προώθηση ιστοσελίδων…

  • Share

Reviews