Saltar al contenido principal

Entrada del blog por Ryder Verge

Μουντιάλ Μουντιάλ Καρνέζης ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Στο «μικροσκόπιο» του ΠΑΟΚ ο Καρνέζης

Μουντιάλ Μουντιάλ Καρνέζης ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Στο «μικροσκόπιο» του ΠΑΟΚ ο Καρνέζης

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο ντετεκτιβ τιμεσ φορουμ ντετεκτιβ τιμεσ φορουμ Ορέστης Καρνέζης ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι ιδιωτικόσ ντετέκτιβ γραφεια ντετεκτιβ μία από τις περιπτώσεις που φέρεται να ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητου ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ για ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητου την ενίσχυσή του στη θέση του τερματοφύλακα

..."

Στο «μικροσκόπιο» του ΠΑΟΚ ο Καρνέζης ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Ο Ορέστης Καρνέζης είναι μία από τις περιπτώσεις που φέρεται να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του στη θέση του τερματοφύλακα

Ο Ορέστης Καρνέζης δεν περνά τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, καθώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού στη Γρανάδα και αυτό μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την συμμετοχή του στο Μουντιάλ εάν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάρει την πρόκριση.

Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ θέλοντας να κάνει δικό του τον παίκτη, με σημερινά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" επιθυμούν να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο γκολκίπερ για να ενισχυθεί ο συναγωνισμός με τον Σανθ Χακόμπο στη θέση του Νο 1.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτά τα ρεπορτάζ, φέρεται να έχει γίνει ήδη η πρώτη διερευνητική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

article-2416479-1BB8F638000005DC-67_634x445.jpg

BTluigECYAArQD-.png

Θετική για Ελλάδα η προϊστορία με Λετονία

Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Λετονία έχοντας ως σύμμαχο την παράδοση. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει παίξει 7 φορές κόντρα στους Λετονούς κατά το παρελθόν μετρώντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Η τελευταία φορά που τέθηκε αντιμέτωπη η Ελλάδα με την Λετονία ήταν στις 7 Σεπ Τεμβρίου του 2012, με τους παίκτες του Σάντος να επικρατούν εκτός έδρας με σκορ 1-2.

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα καταφέρει να πανηγυρίσει σήμερα ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε, να παραμείνει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2014.

To Woop.gr κάνει... φλας μπακ στο παρελθόν και σας παραθέ ΤΕΙ όλες τις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στις δυο χώρες, με την ευχή η παράδοση να συνεχιστεί και να έρθει παράλληλα ένα δεύτερο... δώρο από τους Σλοβάκους.

Διαβάστε περισσότερα στο Woop.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Κερδίζει και "βλέπει" ΒραζιλίαΒραζιλία η Εθνική

ΕλλάδαΕλλάδας (photo)

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/sports/article/329802/sto-mikroskopio-tou-paok-o-karnezis/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

  • Share

Reviews