Saltar al contenido principal

Entrada del blog por Trey Sani

μητέρα μητέρα πλοίο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Δεν έχει τελειωμό η «Οδύσσεια» του παχύσαρκου Γάλλου

μητέρα μητέρα πλοίο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Δεν έχει τελειωμό η «Οδύσσεια» του παχύσαρκου Γάλλου

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τη δική του «Οδύσσεια» ζει ένας υπέρβαρος νεαρός από τη Γαλλία, καθώς η επιστροφή του στην πατρίδα μόνο εύκολη δεν είναι......

Δεν έχει τελειωμό η «Οδύσσεια» του παχύσαρκου Γάλλου ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αεροπλάνο, κρουαζιερόπλοιο και τραίνο τού αρνήθηκαν να ταξιδέψει

Τη δική του «Οδύσσεια» ζει ένας υπέρβαρος νεαρός από τη Γαλλία, γραφεια ντετεκτιβ καθώς η επιστροφή του στην πατρίδα μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο 22χρονος Κέβιν Σενέ είχε πάει στο Σικάγο προκειμένου να δεχτεί θεραπεία για το ορμονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και που είχε σαν αποτέλεσμα να ζυγίζει πδεν του επέτρεψε να πετάξει προκειμένου να επιστρέψει στη ΓαλλίαΓαλλία.

Αφού ταλαιπωρήθηκε στο αεροδρόμιο του Σικάγο, τελικά αποφάσισε με τη μητέρα του να ταξιδέψει με πλοίο στη Γαλλία, μέσω Βρετανίας. Ούτε όμως το κρουαζιερόπλοιο δέχτηκε να τον μεταφέρει, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν μητέρα και γιος. Τελικά έφτασε στο Λονδίνο με άλλη αεροπορική εταιρεία.

Η Οδύσσεια τού Κέβιν Σενέ δεν τελείωσε ούτε εκεί όμως, ιδιωτικόσ ντετέκτιβ καθώς βρέθηκε εγκλωβισμένος στη βρετανική πρωτεύουσα αφού δεν δέχτηκαν να τον παραλάβουν ούτε τα τραίνα Eurostar!

Η οικογένειά του υπολόγιζε ότι θα επιβιβαζόταν αμέσως στο τραίνο για το Παρίσι αλλά η εταιρεία Eurostar δεν τον δέχτηκε, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας που σχετίζονται με τους κανονισμούς εκκένωσης των αμαξοστοιχιών όταν βρίσκονται στη σήραγγα κάτω από τη Μάγχη.

«Λόγω του βάρους του δεν μπορούμε να αναλάβουμε αυτό το άτομο. Δεν θα μπορούσαμε να τον μεταφέρουμε και να τον απομακρύνουμε» σε περίπτωση ατυχήματος, ντετέκτιβ τιμεσ εξήγησε μία εκπρόσωπος. Η ίδια παραδέχτηκε πάντως ότι η εταιρεία δεν έχει θέσει κάποιο συγκεκριμένο όριο βάρους για τους επιβάτες της και ότι τα τραίνα διαθέτουν δύο θέσεις για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα, τα οποία απομακρύνονται από τους υπαλλήλους εάν συμβεί κάποιο ατύχημα.

Ο νεαρός Κέβιν διαμένει προσωρινά σε ξενοδοχείο, αναμένοντας να βρεθεί μια λύση που θα τον φέρει πιο κοντά στο σπίτι του στο Φερνέ-Βολτέρ, ιδιωτικόσ ντετέκτιβ στα σύνορα της Γαλλίας με την Ελβετία.

«Έχουμε επικοινωνήσει με τους συνεργάτες μας για να δούμε εάν μπορεί να μετακινηθεί με το φεριμπότ, με ταξί ή με άλλο τρόπο», είπε η εκπρόσωπος του Eurostar, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει εάν δέχτηκε κάποιος να μεταφέρει τον Κέβιν.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Εμίλια Αράτα: ντετεκτιβ τιμεσ φορουμ Η γυμνή... ακροβάτης της Μέρκελ

Ποια είναι η 23χρονη χορεύτρια που άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Γερμανίδα καγκελάριο με το καυτό της σόου

Η γυναίκα - λάστιχο που έδωσε μία καυτή νότα στην προεκλογική συγκέντρωση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Ντίσελντορφ είναι διάσημη ακροβάτης και δικαίως, άφησε με το όνομα ανοικτό ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ.

Μόλις 23 ετών, η Εμίλια Αράτα έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τις ακροβατικές της ικανότητες αλλά και για τη γοητεία της. Έχει ψυχαγωγήσει την πριγκίπισσα Αννα και τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ έχει διακριθεί και σε ρεάλιτι, ιδιωτικοι ντετεκτιβ τιμεσ όπως στο βρετανικό Big Brother και το Super Talent.

emilia2.jpg

Προέρχεται από οικογένεια ακροβατών (επτά γενιές) και όλες τις φορές που επιδίδεται σε ακροβατικά, γραφεια ντετεκτιβ έχει στο πλευρό της τον αδερφό της, Βίκτορ.

Η αγαπημένη της ακροβατική στάση είναι να ισορροπεί στο λαιμό του αδερφού της, όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά.

emilcia1.jpg

Η Εμίλια γεννήθηκε το 1989 στο Μπιρμινγχαμ της Βρετανίας .Σε ηλικία έξι ετών, έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε τσίρκο. Σήμερα, όσοι θέλουν να την απολαύσουν από κοντά μπορούν να επικέφθούν το Palazzo Variety Show στο Βερολίνο, όπου η Εμίλια εμφανίζεται έξι φορές την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των επιδείξεών της σε τσίρκο, ιδιωτικοι ντετεκτιβ έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές, όμως τα τραύματά της δεν την πτοούν. Η μητέρα της, ντετεκτιβ τιμεσ φορουμ Κάρμεν, είναι εκπαιδεύτρα στο ριάλιτι του "Sky One", "Cιrque de Celebrite".

emilia.jpg

emilia3.jpg

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στοnewmoney.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/610640/den-ehei-teleiomo-i-odusseia-tou-pahusarkou-gallou/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

  • Share

Reviews